![]() |
| | #1 |
![]() Ankara'da yaşayan döner ustası Mustafa Karataş bir gece telefonuna gelen mesajla şaşkına uğradı. Hesabına 19.000 TL giriş yapıldığını gören Karataş hemen bankayı arayarak paranın kendisine ait olmadığını söyledi. 1 haftalık uğraş sonucu paranın gerçek sahibi olan Murat Karadeniz'e ulaşan karataş kendisine kimliği ile birlikte gelmesini ve parasını teslim edeceğini bildirdi. İStanbul'dan yola çıkan Karadeniz ankara'da karataş ile bulup kimliğini gösterdikten sonra parasını teslim etti. Parayı sahibine ulaştıran Karataş Allah bana ve çocuklarıma haram para yedirmesin dedi. kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Adam gibi adamlarda bugün.. 👍 1
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #3 |
| ben vermezdim
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #4 |
| Helal olsun. | |
| |
| | #5 |
| vermeseydi zaten suç işlemiş olur başına bela alırdı.
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |