![]() |
| Trendsohbet.Com Paylaşım Trendsohbet.Com & MynetFM |
|
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Kadınlar mı trip atar sahiden? Bence en iyi trip lafları erkeklerden çıkar. Haydi görelim, önce burcunu sonra en afilli trip lafını söyle. Artık herkes seni tanısın :) -Açılış benden;Başak burcuyum=En pis trip lafım "tm." KOÇ Kızmadım hiç (Tabi ya) BOĞA Eminim öyledirİKİZLER Birşey demiyorumYENGEÇ Ne haliniz varsa görün (Çokta tın ) ASLAN Sen bilirsin (hep bir ego ) BAŞAK Nasıl istersen öyle yap (ben tm. derim kısaca ) TERAZİ Yok birşey (zıkkım diyesi geliyo insanın) AKREP Peki (kısa ve net ama ağır ) YAY Ya bi git yaOĞLAK Sen işine bak (atara atar gidere gider ) KOVA Çok biliyosun BALIK Ben kimim ki (yemin ederim küfür gibi ) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 6
________________ ![]() Sizi üzmek istemedikleri için gidecekler, tıpkı yaralı atları vurdukları gibi...! | |
| |
| | #2 |
| Ben Aslan burcuyum ama hiç sen bilirsin demiyorum , en çok trip' cümlem yok benim ben trip atınca susuyorum 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Tm. Derim ben susarım o susar böylece bir insan daha hayatımdan silinmiş olur jfkdhejdjdj 👍 1
________________ 𝑪𝒊𝒌𝒂𝒓 𝒊𝒍𝒊𝒔𝒌𝒊𝒍𝒆𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 , 𝒔𝒂𝒉𝒕𝒆 𝒅𝒐𝒔𝒕𝒍𝒖𝒌𝒍𝒂𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 𝒎𝒊𝒅𝒆𝒎𝒊 𝒃𝒖𝒍𝒂𝒏𝒅𝒊𝒓𝒊𝒚𝒐𝒓 ۰۪۫.۪۫۰𝓟𝓱𝓸𝓮𝓷𝓲𝔁۰۪۫.۪۫۰ | |
| |
| | #4 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
mm harikasın ahahaha evet evet trip cümlem Yengeç Ne haliniz varsa görün (Nasılsa burnunuzdan getircem) 👍 1 | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
👍 1 | ||
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
en az 500 kere duymuslugum var bu lafı 👍 2 | ||
| |
| | #7 |
| Boğa burcu/ eminim öyledir! Aynen aynen ![]() ![]() 👍 2 | |
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
Ama senin trip cümlen birtek o değil Neyse... Ne haliniz varsa görün Başlarım yapacağınız işe Hih... 👍 2
________________ 𝑪𝒊𝒌𝒂𝒓 𝒊𝒍𝒊𝒔𝒌𝒊𝒍𝒆𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 , 𝒔𝒂𝒉𝒕𝒆 𝒅𝒐𝒔𝒕𝒍𝒖𝒌𝒍𝒂𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 𝒎𝒊𝒅𝒆𝒎𝒊 𝒃𝒖𝒍𝒂𝒏𝒅𝒊𝒓𝒊𝒚𝒐𝒓 ۰۪۫.۪۫۰𝓟𝓱𝓸𝓮𝓷𝓲𝔁۰۪۫.۪۫۰ | ||
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ 𝑪𝒊𝒌𝒂𝒓 𝒊𝒍𝒊𝒔𝒌𝒊𝒍𝒆𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 , 𝒔𝒂𝒉𝒕𝒆 𝒅𝒐𝒔𝒕𝒍𝒖𝒌𝒍𝒂𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 𝒎𝒊𝒅𝒆𝒎𝒊 𝒃𝒖𝒍𝒂𝒏𝒅𝒊𝒓𝒊𝒚𝒐𝒓 ۰۪۫.۪۫۰𝓟𝓱𝓸𝓮𝓷𝓲𝔁۰۪۫.۪۫۰ | ||
| |
| | #10 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ben en çok şey'e uyuz olurum mesela , birine bişey yazarsın yazarsın yazarsın yazarsın , en son tm , sen haklısın diyip kestirip atmaz mı.. Yahu duvara anlatsam bana alçı atacak bu yazıyor tm. 👍 2 | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |