![]() |
| Sunucu Radyolarından Son Haberler Sunucu radyolarına ait tüm değişim ve gelişimleri bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Dj-OrkiDe Le AşKiN Saati hemen sende radyodaki bu sese kulak ver ... ılı.ıl.ı | Radyo Programcısı » DJ-OrKiDe | .ılı.ıl.ı | Sizlerde, Yayınımızı dinleyebilir, istek isteyebilirsiniz. | .ılı.ıl.ı | Web Linkimiz: FixChat.ORG | .ılı.ıl.ı | Alternatif Web Linki: FixChat.ORG | .ılı.ıl.ı | Winamp Linkimiz: RadyoFix | .ılı.ıl.ı | Müziğin ritmini FixChat.ORG Farkı ile kalbinizde hissedin.. | .ılı.ıl.ı | Sizler de bu frekansa kulak verin, Dinlemeyen çok şey kaçırıyor.. | .ılı.ıl.ı | Web Adreslerimiz. » FixChat.ORG » AşkChat.ORG » ChatDiyarı.Net » SohbetBudur.Com » CukurSohbet.Com
________________ Başka yerde arama, bak göğsümde imzan var.. SeriuS eSt quam CogitaS... 23.10.. M ❤ R "Mon tout | |
| |
| | #2 |
| İyi yayınlar dilerim 👍 1
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #3 |
| Keyifle dinle canim..
________________ Başka yerde arama, bak göğsümde imzan var.. SeriuS eSt quam CogitaS... 23.10.. M ❤ R "Mon tout | |
| |
| | #4 |
| Son zamanların kulağa en güzel gelen ses... Gerek canlı performansı gereksede seçimleri tam bir dinleti keyfi. İlkkez dinleyen biri olarak,cani gönülden dinliyorum. Abartısız tamamen objektif değerlendiriyorum. Bende bu yayını gönülden dinliyorum.Emeğinize sağlık... 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| İyi yayınlar. 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| keyfli yayinlar dilerim kolay gelsin 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #7 |
| iyi yayinlar 👍 1
________________ | |
| |
| | #8 |
| Keyifle dinleyin arkadaslar.. tesekkur ederim guzel yorumlariniz icin..
| |
| | #9 |
| Keyifli Yayınlar Dilerim 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |