![]() |
| |
| | #1 |
| Forum yöneticilerinden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
' a gönlünü fena kaptırdı. Yemeden içmeden kesilen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
dün bir çılgınlık yapıp sokaklara benzinle @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
yazmaya çalışırken karakolluk oldu. Karakoldaki işlemleri biter bitmez soluğu hayvan pazarında alan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] için bir keçi satın aldı. ![]() Bu keçi ile @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ' a senin yüzünden keçileri kaçırdım mesajı vermeye çalışan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ek olarak bir de keçinin tüylerinin arasına bir mektup yerleştirdi. Mektubun içeriğinde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'a iltifatlar eden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mektubun son satırlarında evlilik teklifinde bulundu. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'un bu teklife olumlu ve ya olumsuz ne yanıt vereceği merak konusu. 👍 7 | |
| |
| | #2 |
| Ayyy @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ahahahah dilim tutuldu eyvah ![]() @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] me tabiki evt dicem
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #3 |
| Kız kıza neyse de. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ile @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
evliliğini düşünemiyorum 👍 3
________________ ครࠋค รเгค๔คภ ơࠋ๓ค๓เ ๒єкࠋє๓є! ςยภкย ๒єภ ‘๒єภ’ ơࠋค๒เࠋ๓єк เςเภ ςơк ๒є๔єࠋ ๏๔є๔เ๓. | |
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ No MoRe DramA | ||
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
![]() 👍 2
________________ Herşey Eğitim Değil Bazı Şeyler YETENEK İster ~ | ||
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
👍 3 | ||
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
![]() Tost olmaya hiç niyetim yok ![]() Sorunda bu zaten. Hayal edebiliyorum ama düşünemiyorum 👍 2
________________ ครࠋค รเгค๔คภ ơࠋ๓ค๓เ ๒єкࠋє๓є! ςยภкย ๒єภ ‘๒єภ’ ơࠋค๒เࠋ๓єк เςเภ ςơк ๒є๔єࠋ ๏๔є๔เ๓. | ||
| |
| | #8 |
| Hayal ettikten sonra psikolojin ne durumda? Destek lazım mı 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| Bu işi psikiyatri bile kurtaramaz. Benim doğama aykırı. Neyse altta kalanın canı çıksın
________________ ครࠋค รเгค๔คภ ơࠋ๓ค๓เ ๒єкࠋє๓є! ςยภкย ๒єภ ‘๒єภ’ ơࠋค๒เࠋ๓єк เςเภ ςơк ๒є๔єࠋ ๏๔є๔เ๓. | |
| |
| | #10 | |
| Alıntı:
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | ||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |