![]() |
| | #1 |
| Akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı'na hakaret ve Anayasal Düzeni bozmak suçlamasıyla silivri cezaevi'ne sevk edilen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
firar etti. İddiaya göre Dıdığsının dıdısı olan Acun ile iletişime geçen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ilıcalı'ya ait özel jet ile Dominiğe kaçtı. ![]() Sosyal medya hesabından açıklama yapan @Laerina "ben masumum dominiğe gidiyorum elveda" dedi. Öte yandan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaçarken yardımcı oldukları belirlenen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ YouLosT ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] !in yakalanması için çalışma başlatıldı 👍 9 | |
| |
| | #2 |
| Bu haber tuttu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
bey haha süper ya. Boğazı yüzünden hapse de düştü dominiğe de gitti sonunda lari ya 👍 2 | |
| |
| | #3 |
| Merkel e haber vereyim de. Destek göndersin. Malumunuz aşkı falan ortada.^^
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #4 |
| Ayy Kacalim kizlar ama acun lada tanismak isterim ![]() yaa @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ahahah guldurdun 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #5 |
| Ahahahaha çok iyi bi de suça iştirakçi olduk 👍 1
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #6 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
im gulme komsuya gelir basimiza ))) ve ortak olduk 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | ||
| |
| | #8 |
| Ahahaha bunu yeni okuyorum daha @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ah sen bu durumlara düşecek insan mıydın :siritan: Acunla bizi de tanıştırırsın artık :siritan::siritan: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] peki sennn nasıl bi suçluya yardım edersin ![]() @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi emeğine sağlık, çok iyi olmuş ya 👍 3 | |
| |
| | #9 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
büyük suc firar :) 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| Dominikte güzel he :d 👍 1
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |