![]() |
| Sunucu Rehberi IRCd dünyasından sunucu rehberlerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhaba değerli IRCRehberi.net üyeleri. 2 hafta önce sizleri yeni bi proje ile selamladık. '' Editörlerimizin Sunucu Rehberi '' Bildiğiniz üzere bu projemizde ilk katılan sunucularımızdan başlayıp sırası ile sizlere sunucularimizi yakından tanıtıyoruz. İlk sunucumuzu ağırladık, tanıttık. Görmeyen varsa buradan okuyabilir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sıradaki sunucumuz: wWw.TurkSohbet.Net - IRC.TurkSohbet.Net Yayınlama Tarihi : 16.03.2021 Görevli Editörler: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] IRCRehberi.Net ~ Editör Ekibi 👍 7 Konu ZeyNa tarafından (11 Mart 2021 Saat 14:43 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| heycanlandim 👍 2
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #3 |
| Başarılar dilerim Proje sonunda size hediyem olacak bitirin de 👍 2
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #4 |
| Başarılar diliyorum kızlar 👍 2
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #5 |
| Başarılar dilerim kızlar 👍 2
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #6 |
| Başarılar diliyorum canlarım. 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Basarilar dilerim ponciklerim 👍 1
________________ Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur. Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür | |
| |
| | #8 |
| Başarılar diliyorum kızlar 👍 1
________________ Oturduğum Yerden Millete Dert Oluyorum, Ayağa Kalksam Ne olur Acaba | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |