![]() |
| Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| İstanbul sancaktepe'de ikamet eden B.T isimli erkek çocuğu evde yalnız olduğu sırada iple kendini asarak intihar etti. İntihar ederken " benim bu dünyada yerim yok, Beni hiç sevmediniz , beni hiç anlamadınız" yazılı not bıraktı. ![]() Olay dün öğlen saatlerinde istanbul sancaktepe'de yaşandı. 13 yaşındaki B.T isimli erkek çocuğu annesi ve babasının işte olduğu sırada intihar etti. Annesinin aradığında ulaşamadığı B.T'yi merak edip aynı binada ikamet eden bir akrabasına haber vermesi sonucu akrabası tarafından intihar etmiş halde bulundu. Akrabalarının haber vermesine üzerine bölgeye intikal eden sağlık ve polis ekiplerinin incelemesi sonucu çocuğun öldüğü belirlendi. Savcının incelemesi ardından B.T'nin cansız bedeni adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. "Beni hiç anlamadınız. Beni hiç sevmediniz. Benim bu dünyada yerim yok" şeklinde yazdığı not ekipler tarafından incelemeye alınırken. B.T'nin intihar etmeden önce bilgisayar ve cep telefonundan nasıl intihar edilir? İntihar notu nasıl yazılır? şeklinde araştırma yaptığı. sosyal medya da intihar eden kişilere ait görüntüleri izlediği öğrenildi. B.T'ye ait bilgisayar ve cep telefonu incelenmek üzere ekipler tarafından teslim alındı. Küçük çocuğun öldüğü haberi üzerine olay yerine gelen anne ve babası sinir krizi geçirirken ölüm haberinin ardından mahalle bina önünde toplandı. B.T'nin cenazesinin yapılacak otopsinin ardından ailesine teslim edileceği öğrenildi. ![]() kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Yaa 👍 1
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #3 |
| 13 yasinda.. diycek bisey bulamadim. Allah rahmet eylesin; sabir versin Ailesine 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
Çocuğun bıraktığı not ve yaptığı araştırmaya bakılırsa basit bir intihar olayı olmadığını düşünüyorum. Bu işin altından da bir oyun olayı çıkabilir. 👍 1 | ||
| |
| | #5 |
| 13 yaşında ne yaşamış olabilirsin ki . 👍 1 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |