![]() |
| Sunuculardan Son Haberler Katılımcılar sunucuları hakkındaki son haberleri veya duyurulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| Çalışmalarımız bu başlık altında paylaşılacaktır.. ![]() 👍 10 Konu Furkan tarafından (03 Mayıs 2021 Saat 20:54 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Asıl Biz Tşkr ederiz bu ortamı bize sagladınız icin 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Emeğine sağlık olsun 👍 3
________________ www.sohbetzirve.com / [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #4 |
| Emeğine yüreğine sağlık. 👍 3
________________ [B][CENTER]Kurt'lar Ulumadıkça Köpekler Susmaz. Köpekler Üresede Kurt'lar Korkmaz... ----------------------------------------------- | |
| |
| | #5 |
| Çok daha iyi yerlere geleceğiz sabırla kurduğumuz güzel ortamla. Emeği geçen tüm yol arkadaşlarıma dostlarıma kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. 👍 3
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #6 |
| Başarılarınız daim olsun 👍 3 | |
| |
| | #7 |
| Sağlam Çalısmanın her Daim KarşıLığı Vardır. emeklerinize Sağlık.. 👍 2 | |
| |
| | #8 |
| Emeklerin meyveleri bunlar :) daha iyi yerlerde olması dileği ile başarılar :) 👍 2
________________ "Fark etmek acıydı ama gerekliydi." | |
| |
| | #9 |
| Başarmak Kazanmanın Yarısıdır,Daha Güzel Günlere İnşallah Herkesin Eline, Emeğine,Yüreğine Sağlık.. 👍 2
________________ ![]() "Şimdi açsam pencereyi de beklesem. Sen gelsen. Olmaz ya hani geliversen. Hiç bir şey sormasan. Hiç bir şey söylemesen. Sussam... Sussan... Sussak...'' #cemalsüreyya | |
| |
| | #10 |
| Bir selamla baslar her sey bir sohbetle devam eder girdim takıldım belki bu gune kadar mutlu oldum tek yerdir bu sunucu digerleri bosmus benim icin iyiki varsınız iyiki tanıdım sizleri : ))) 👍 1 | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |