![]() |
| | #1 |
![]() Çorum’da 43 gündür kayıp olarak aranan C.E. (13) adlı kız çocuğu, polis ekipleri tarafından Ankara’da bulundu. Kız çocuğunu alıkoyduğu iddiasıyla 4 kişi tutuklandı Çorum’da, Mehmet ve Sultan E. çiftinin kızları C.E., 7 Ocak günü çarşıya gitmek üzere evden çıktı, ancak geri dönmedi. Kızlarından haber alamayan aile, durumu polise bildirdi. Polislerin yaptığı araştırmada, C.E.'nin Ankara’da bir adreste olduğu tespit edildi. Çorum ve Ankara polisinin ortaklaşa düzenlediği baskında C.E. bir evde bulundu. Kız çocuğunu alıkoyduğu öne sürülen 8 kişi ise gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. 4 KİŞİ TUTUKLANDI Çorum'da, 43 gündür kayıp olarak aranan C.E. (13) adlı kız çocuğunun alıkonulduğu iddiasıyla gözaltına alınan 8 kişiden 2’si Afgan uyruklu 4 kişi tutuklandı. Afgan uyruklu 4 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Müge Anlı'daki haber değil mi bu. Sabah dinlemiştim 7 kişi tutuklandı demişti ama 3ünü bıraktılar mı ne ?
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #3 |
| Bilemiyorum. Onlar genelde reality adı altında komedi programları çevirdikleri için izlemiyorum | |
| |
| | #4 |
| İzlemediğin belli Müge Anlıya komedi dedin çünkü ;d 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #5 |
| 2071 yılında kamera arkasında istihbarat birimlerinde çalıştım. İzlediğiniz tüm şeyler kurgudan ibaret. Ben kimseden korkmam derken 2 koruma aracıyla geziyor. İlgi çekmeyecek hiçbir olay oraya çıkartılmıyor. Tavırlar yapmacık. Olaylarda ortaya çıkarılan çoğu emare kurgu yönetmeninden geçip abartılarak ekrana yansıtılıyor. Vicdanlı görünen o şahsın annesine saldırdığı için 10 kilo zehirli et ile oturduğu site etrafındaki bir çok sokak köpeğini zehirlediğini de dipnot olarak belirtmek isterim. | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
+ Köpekleri öldürdüğü haberine de inanmadım. Hem kendisi patibuldular diye programa artı bir şey yapıyor hemde kendisinin de köpeği var. Hayvan sahibi birinin bunu yapabileceğine inanmam beklenilmesin. 👍 2
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | ||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |