IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
4Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen Security-Bot
  • 1 Gönderen Reyhan
  • 2 Gönderen Reyhan

Seçenekler Stil
Alt 18 Şubat 2021, 23:19   #1
Standart Kayıp kız çocuğu 43 gün sonra bulundu; 4 kişi tutuklandı

Kayıp kız çocuğu 43 gün sonra bulundu; 4 kişi tutuklandı

Çorum’da 43 gündür kayıp olarak aranan C.E. (13) adlı kız çocuğu, polis ekipleri tarafından Ankara’da bulundu. Kız çocuğunu alıkoyduğu iddiasıyla 4 kişi tutuklandı

Çorum’da, Mehmet ve Sultan E. çiftinin kızları C.E., 7 Ocak günü çarşıya gitmek üzere evden çıktı, ancak geri dönmedi. Kızlarından haber alamayan aile, durumu polise bildirdi. Polislerin yaptığı araştırmada, C.E.'nin Ankara’da bir adreste olduğu tespit edildi. Çorum ve Ankara polisinin ortaklaşa düzenlediği baskında C.E. bir evde bulundu. Kız çocuğunu alıkoyduğu öne sürülen 8 kişi ise gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

4 KİŞİ TUTUKLANDI

Çorum'da, 43 gündür kayıp olarak aranan C.E. (13) adlı kız çocuğunun alıkonulduğu iddiasıyla gözaltına alınan 8 kişiden 2’si Afgan uyruklu 4 kişi tutuklandı. Afgan uyruklu 4 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
👍 1

Alt 18 Şubat 2021, 23:37   #2
𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚 ✨
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müge Anlı'daki haber değil mi bu. Sabah dinlemiştim 7 kişi tutuklandı demişti ama 3ünü bıraktılar mı ne ?

barisiyormus her orman , yanginiyla. .

Alt 19 Şubat 2021, 00:50   #3

Alıntı:
Reyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Müge Anlı'daki haber değil mi bu. Sabah dinlemiştim 7 kişi tutuklandı demişti ama 3ünü bıraktılar mı ne ?
Bilemiyorum. Onlar genelde reality adı altında komedi programları çevirdikleri için izlemiyorum

Alt 19 Şubat 2021, 00:54   #4
𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚 ✨

Alıntı:
Bozkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bilemiyorum. Onlar genelde reality adı altında komedi programları çevirdikleri için izlemiyorum
İzlemediğin belli Müge Anlıya komedi dedin çünkü ;d

👍 1

Alt 19 Şubat 2021, 01:01   #5

Alıntı:
Reyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İzlemediğin belli Müge Anlıya komedi dedin çünkü ;d
2071 yılında kamera arkasında istihbarat birimlerinde çalıştım. İzlediğiniz tüm şeyler kurgudan ibaret. Ben kimseden korkmam derken 2 koruma aracıyla geziyor. İlgi çekmeyecek hiçbir olay oraya çıkartılmıyor. Tavırlar yapmacık. Olaylarda ortaya çıkarılan çoğu emare kurgu yönetmeninden geçip abartılarak ekrana yansıtılıyor.

Vicdanlı görünen o şahsın annesine saldırdığı için 10 kilo zehirli et ile oturduğu site etrafındaki bir çok sokak köpeğini zehirlediğini de dipnot olarak belirtmek isterim.

Alt 19 Şubat 2021, 01:29   #6
𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚 ✨

Alıntı:
Bozkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2071 yılında kamera arkasında istihbarat birimlerinde çalıştım. İzlediğiniz tüm şeyler kurgudan ibaret. Ben kimseden korkmam derken 2 koruma aracıyla geziyor. İlgi çekmeyecek hiçbir olay oraya çıkartılmıyor. Tavırlar yapmacık. Olaylarda ortaya çıkarılan çoğu emare kurgu yönetmeninden geçip abartılarak ekrana yansıtılıyor.

Vicdanlı görünen o şahsın annesine saldırdığı için 10 kilo zehirli et ile oturduğu site etrafındaki bir çok sokak köpeğini zehirlediğini de dipnot olarak belirtmek isterim.
Ben burada Müge Anlı propagandası yapmıyorum sevebilirsin sevmeyebilirsin bu beni ilgilendirmez. Sadece bu olay orda da işlendi diyorum. Komedi demen çok gülünç geldi çünkü orada pek gülünecek bir şey görmedim. Ağlanacak halimize gülüyorsak belki gülebiliriz. Kurgu olsaydı eğer polisler dahi ihbar kabul edip işlem yapmazlardı. Ben aynı fikirde değilim ama fikrine saygım sonsuz.
+
Köpekleri öldürdüğü haberine de inanmadım. Hem kendisi patibuldular diye programa artı bir şey yapıyor hemde kendisinin de köpeği var. Hayvan sahibi birinin bunu yapabileceğine inanmam beklenilmesin.

👍 2

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)