![]() |
| | #1 |
| Vaka Sayısı Azalan Şehirlere Ödül: Kafe ve Restoranlar Açılacak Kasım ayından beri hizmet veremeyen ve artık oldukça zor durumda bulunan kafe ve restoranlar için çözüm arayışında olan Sağlık Bakanlığı'nın üzerinde çalıştığı yeni plana dair ilk detaylar geldi. Buna göre vaka ve ölüm sayısı azalan şehirlerde kafe ve restoranlar açılabilecek. Pandemi sürecinde gerçekleştirilen kısıtlamalardan pek çok sektör oldukça kötü etkilendi. Bu sektörlerin başında ise yazın kısa bir süre boyunca hizmet sunmaları dışında aylardır kapalı olan kafe ve restoranlar geliyor. Paket servis ve gel-al hizmeti sunma imkanı olanlar dışında genel olarak kafe ve restoranlar uzun zamandır kapılarını müşterilerine açamıyor. Hürriyet'ten Meltem Özgenç'in haberine göre Sağlık Bakanlığı, salgının gidişatını kötü etkilemeyecek şekilde kafe ve restoranları yeniden nasıl açabileceğine dair yeni bir plan üzerinde çalışıyor. Vaka ve ölüm sayıları azalan şehirlere 'ödül sistemi' ![]() Sağlık Bakanlığı'nın yeni planı temelde bir ödül sistemi gibi işleyecek. Vaka ve ölüm sayıları azalan şehirlerde ve ilçelerde kısıtlamalar azaltılacak. Bu karar, İl Hıfzıssıhha kurulları tarafından alınacak. Bu yöntem ile şehirlerde vatandaşların da vaka sayılarının azalması için daha tedbirli davranmasını sağlamak amaçlanıyor. Kaldırılacak kısıtlamaların başında ise kafe ve restoranların yeniden açılması yer alıyor. Aynı zamanda üniversitelerde yüz yüze eğitim de yeni yarıyılın başlamasına günler kala en çok tartışılan konuların başında geliyor. Bu konudaki öneri ise üniversitelerin Mayıs ayında açılması ve Ağustos'a kadar eğitime devam etmesi yönünde.Üniversitelerde eğtimin bu durumda hibrit olarak devam etmesi düşünülüyor. Şu an için bazı üniversiteler yeni dönemde hibrit eğitim ile devam edeceklerini açıkladılar ancak bu durum tüm üniversiteler için geçerli değil. Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'nun bu önerileri ve yeni yöntemleri tartışarak kabul edilmesi durumunda uygulamaya konması bekleniyor. kaynak. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 4 | |
| |
| | #2 |
| gülesim geldi basligi okuyunca 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #3 |
| Büyük şehirlerde zor biraz 👍 1 | |
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
👍 1 | ||
| |
| | #5 |
| Peki bu süreçte kapalı olup kenardan yiyen esnaf neysede. iflas eden 120.000 esnaf ne olacak? Şaka yapıyorsunuz, eyleniyorsunuz. Sürü bağışıklığı yapıcaz derken sürü psikolojisi yapıyorsunuz. Yersen 👍 1
________________ ครࠋค รเгค๔คภ ơࠋ๓ค๓เ ๒єкࠋє๓є! ςยภкย ๒єภ ‘๒єภ’ ơࠋค๒เࠋ๓єк เςเภ ςơк ๒є๔єࠋ ๏๔є๔เ๓. | |
| |
| | #6 |
| Sanırım Ordu bundan yararlanır dolayısıyla ben ve benim gibi evde dizi izlemekten bıkmış olan topluluk nefes alır diye düşünüyorum. .d 👍 1
________________ | |
| |
| | #7 |
| Demişlerdi zaten maske takmayanlara ceza vereceğinize maske takanlara para verseniz virüs diye bişi kalmaz diye ama umursanmamiştı demek o vahim duruma geldik artık ![]() 👍 1
________________ 𝑪𝒊𝒌𝒂𝒓 𝒊𝒍𝒊𝒔𝒌𝒊𝒍𝒆𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 , 𝒔𝒂𝒉𝒕𝒆 𝒅𝒐𝒔𝒕𝒍𝒖𝒌𝒍𝒂𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 𝒎𝒊𝒅𝒆𝒎𝒊 𝒃𝒖𝒍𝒂𝒏𝒅𝒊𝒓𝒊𝒚𝒐𝒓 ۰۪۫.۪۫۰𝓟𝓱𝓸𝓮𝓷𝓲𝔁۰۪۫.۪۫۰ | |
| |
| | #8 |
| Uslu durursan sana şeker vericem hesabi 👍 1
________________ Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur. Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür | |
| |
| | #9 |
| Hadi ödülü verdi açtı bu ödül sayesinde vaka sayısı artarsa bu ödülün ne anlamı kalır ki 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| Ceza ile Yaptırımlar ile Bu iş yürümez yaşamak isteyen Maskesini Takar önlemini alır :) cezai işlem yahut kısıtlama insanları Daha cok bunaltıyor. Ve bu daha kötü Covidden zincire Vurulmus asLan gibi Hissediyorum kendimi bu ne ya kaldırsınlar yasakları :)) 👍 1 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |