IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
 
 
Seçenekler Stil
Alt 11 Şubat 2021, 20:03   #1
Standart Süleyman Soylu’dan, Muhsin Yazıcıoğlu açıklaması: Biz de o helikopterle gidecektik

Süleyman Soylu’dan, Muhsin Yazıcıoğlu açıklaması: Biz de o helikopterle gidecektik

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüne yol açan helikopter kazasında enkaza 48 saat sonra ulaşılmasıyla ilgili, “Burada bir kasıt varsa şu anda mahkemede ve bir sonuca ulaşacak” dedi. Soylu ayrıca aynı helikopteri kendisinin de kiraladığını söyleyerek “Biz de o helikopterle gidecektik” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu’nda konuştu. Komisyon üyesi CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, operatörlere kazanın ilk iletimi, ilk yer tespiti çalışmalarının saat kaçta yapıldığını sorarak, mahkemenin tutanaklarında bu bilgilerin yer alıp almadığına ilişkin tüm personelin ifadelerine başvurulup vurulmadığını sordu.

“İHMALLER KARŞISINDA GEREKLİ CEZALARI MAHKEME VERDİ”

Bakan Soylu, şu anda Türkiye’nin ortaya koyduğu ve içinde bulunduğu teknolojik donanımla o günün şartlarında içinde bulunduğu teknolojik donanımın aynı olmadığını belirterek, “Burada bir kasıt varsa şu anda mahkemede, yani ulaşamamak bir kanıtsa bunu mahkeme kendisi yargılıyor ve bir sonuca ulaşacak. İhmaller karşısındaki gerekli cezaları da mahkeme verdi. Ben mahkemenin alanına müdahale etmemek için ona çok girmek istemem. Bizi teknolojinin ulaştırabileceği her yere şu anda ulaşabilme kabiliyetimiz var” dedi.

“BUNA TEKNİKLE ULAŞIRSINIZ”

Açıklamalarına devam eden Soylu, “Bir kişi bir yerde bir kazayla karşı karşıya kalır, biz buna ulaşırız. Ama buna teknikle ulaşırsınız. Eğer orada telefon çekiyorsa, orada bir baz istasyonu söz konusu ise ulaşabilirsiniz. Buna bir teknik olmadan ulaşabilme kabiliyetine bugün de sahip olamayabilirsiniz. Ama bu kasıt mıdır değil midir, buna ait bizim de teknik desteğimizle mahkeme bu konulardaki çabayı ortaya koymaya çalışıyor. Bu olaydan bağımsız şekilde söylüyorum; ulaşılabilmeme ihtimali bugün de var. Ulaşılamama ihtimali iklimdir, hava koşullarıdır” dedi.

HELİKOPTER DÜŞMESEYDİ BAKAN SOYLU KULLANACAKTI

Soylu, o seçimde aynı helikopteri bir sonra kiralayan kişinin kendisi olduğunu hatırlatarak, “O helikopterle Of’tan Bayburt ve Gümüşhane’ye gidecektik. Yani oraya gidecekti ve sonra bize gelecekti. Biz de o helikopterle gidecektik. Burada bu helikopterin kendi teknik eskiliği olabilir, başka bir şeyler olabilir. Bu tartışmayı mahkeme esası itibarıyla değerlendirilecektir” dedi.

Komisyon üyelerinin “Düşmemiş olsaydı siz binecektiniz helikoptere” sözleri üzerine Bakan Soylu “Tabii” yanıtını verdi.


Kaynak ;
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________





Süleyman Soylu’dan, Muhsin Yazıcıoğlu açıklaması: Biz de o helikopterle gidecektik












Süleyman Soylu’dan, Muhsin Yazıcıoğlu açıklaması: Biz de o helikopterle gidecektik
Süleyman Soylu’dan, Muhsin Yazıcıoğlu açıklaması: Biz de o helikopterle gidecektik
 
Alt 11 Şubat 2021, 20:37   #2
𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚 ✨
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

İkisi de çok güzel adamlar..

________________


barisiyormus her orman , yanginiyla. .

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:07.