IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
4Beğeni(ler)
  • 2 Gönderen Security-Bot
  • 2 Gönderen Sinan

Seçenekler Stil
Alt 05 Şubat 2021, 01:32   #1
Standart FETÖ'den 5 yıldır aranan dernek başkanı ile karısı 'gaygubet evi'nde yakalandı

Ankara'da, Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) üye olmaktan aranan ve örgütün kapatılan Hür ve Sanayici İş Adamları Derneği'nin Başkanı Emin Erener ile karısı saklandıkları lüks villada yakalandı.

FETÖ'den 5 yıldır aranan dernek başkanı ile karısı 'gaygubet evi'nde yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, firari FETÖ üyelerinin yakalanması için özel bir ekip kurdu.

Ekipler yürüttükleri çalışmalar sonucunda, Ankara 16. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından FETÖ'ye üye olmaktan 5 yıldır aranan Emin Erener'in, karısıyla birlikte Çankaya'nın Beytepe Mahallesi'nde "gaygubet evi" olarak bilinen hücre evinde saklandığını tespit etti.

Kameralarla izlenen villa tipi eve yapılan operasyonla Emin Erener ile FETÖ üyeliğinden aranan karısı Nesrin Erener gözaltına alındı.

Aramalarda, altın kaplamalı ruhsatsız silah ele geçirildi.

Örgütün kriptolu haberleşme programı ByLock kullanıcısı olduğu belirlenen Emin Erener'in, kapatılan Zaman Gazetesinin eski imtiyaz sahibi Alaeddin Kaya ile İmaj İç ve Dış Ticaret AŞ'de ortak olduğu tespit edildi.

Nesrin Erener'in de 5. Sulh Ceza Hakimliğince, "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma" suçundan arandığı belirlendi.

Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
👍 2

Alt 05 Şubat 2021, 01:49   #2
ꪖꪗꪉꫀ ꪮ᭢ꫀ ᦔꪖꪗ
Sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İç işleri Bakanı Süleyman Soylu 15 temmuz darbe girişimini FETÖ yapmadı!!!! diyeli 2 gün oldu hayırdır yani bu fetönün niye siyasi ayağının hala çıkmadığını şimdi gayet iyi anlıyorum.

ครࠋค รเгค๔คภ ơࠋ๓ค๓เ ๒єкࠋє๓є!
ςยภкย ๒єภ ‘๒єภ’ ơࠋค๒เࠋ๓єк เςเภ ςơк ๒є๔єࠋ ๏๔є๔เ๓.

Alt 05 Şubat 2021, 02:01   #3
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arkadaş yakala yakala bitmediler

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .

birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken...

FETÖ'den 5 yıldır aranan dernek başkanı ile karısı 'gaygubet evi'nde yakalandı
28/08/2025

sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz.

Alt 05 Şubat 2021, 08:52   #4

Alıntı:
Sinan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İç işleri Bakanı Süleyman Soylu 15 temmuz darbe girişimini FETÖ yapmadı!!!! diyeli 2 gün oldu hayırdır yani bu fetönün niye siyasi ayağının hala çıkmadığını şimdi gayet iyi anlıyorum.

Sözleri evirip çevirip başka anlamlar çıkarma çabasını anlamıyorum. Arkasında amerika var diyor tamam politiksiniz de biraz düşünce lazım.

Alt 05 Şubat 2021, 11:18   #5
ꪖꪗꪉꫀ ꪮ᭢ꫀ ᦔꪖꪗ
Sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Bozkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sözleri evirip çevirip başka anlamlar çıkarma çabasını anlamıyorum. Arkasında amerika var diyor tamam politiksiniz de biraz düşünce lazım.
Evet bencede biraz düşünce lazım. Yani o cümlesine soruyu tekrar soran spikerden sonra arkasında Amerika var diyor. Bu cümleyi içişleri bakanı yerine başka biri söylese idi vay haline demek istiyorum bilmem anlatabildimmi?

👍 2

ครࠋค รเгค๔คภ ơࠋ๓ค๓เ ๒єкࠋє๓є!
ςยภкย ๒єภ ‘๒єภ’ ơࠋค๒เࠋ๓єк เςเภ ςơк ๒є๔єࠋ ๏๔є๔เ๓.

Alt 05 Şubat 2021, 14:04   #6

Alıntı:
Sinan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet bencede biraz düşünce lazım. Yani o cümlesine soruyu tekrar soran spikerden sonra arkasında Amerika var diyor. Bu cümleyi içişleri bakanı yerine başka biri söylese idi vay haline demek istiyorum bilmem anlatabildimmi?
Herkes istediği yerden yakalama çabasında. Terörle mücadele ediyor diye yerden yere vuruluyor. Boş siyaset işleri bunlar. Bakıyorum da sürekli bir hükümet karalama propaganda çalışman var aşıya karşı karalama ona buna karşı karalama sevmesende saygı duymayı öğren. Ya da konularımda bulunma.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)