![]() |
| | #1 |
![]() 👍 1
________________ nrmn | |
| |
| | #2 |
| 3 defa sınırsız dilek hakkı :siritan: 👍 1
________________ Oturduğum Yerden Millete Dert Oluyorum, Ayağa Kalksam Ne olur Acaba | |
| |
| | #3 |
| 1- Estetik birkaç değişim 2- Daha şarkı söyleyesi bir ses 3- Beni seven zarif bir adam 👍 1
________________ "such a beautiful place...to be with friends. Dobby is happy to be with his friend...Harry Potter" ![]() | |
| |
| | #4 |
| - sakin bir hayat - çok sakin bir hayat - sakin bir hayat çok - hayat çok sakin bir - sakin çok bir hayat 3’ten fazla oldu ama halledicem. 👍 3 | |
| |
| | #5 |
| 1 hep genc kalmak 2 yolda buyuk miktarda para bulmak 3 hep mutlu yasamak 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #6 |
| Huzur Mutluluk Sakin bir hayat 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Cin dilek hakkı sormadan direk musallat olur ama. ;d Hadi diyelim sordu.. *Sınırsız para *ömrümün sonuna kadar sağlık *ben ölmeden sevdiklerimin ölmemesi 👍 1
________________ ✨ ![]() | |
| |
| | #8 |
| Saglikli ve uzun bir ömür Beni koşulsuz sevicek bir adam Ve huzur huzur huzur
________________ Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur. Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür | |
| |
| | #9 |
| saglik sevdiklerime saglik 3 dilek hakki daha ask huzur 3 dilek hakki daha ahaha böyle böyle gider bu yani 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #10 |
| - Bütün sevdiklerimle sağlıklı bir hayat - O'nunla sonsuza kadar mutlu olmak - Hayatım boyunca rahatça yaşayabileceğim kadar para 👍 2 | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |