![]() |
| | #1 |
| Aklın mantığın olmaz dediği halde duygularına yenildigin oluyormu?Yada Duygularının olmaz dedigi durumlarda ,mantığınımı dinlersin?
________________ nrmn | |
| |
| | #2 |
| kalbimle karar veririm cogunlukla kalbim aciyorsa verdigim karardan dolayi orda mantik devire giriyo haliyle mantikle devam etmek zorunda kaliyorum )) 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #3 |
| Kalbimle karar veriyorum cogunlukla ama kiriliyor ve uzuluyorum en iyisi mantikla karar vermek 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Her şeye duygun ile yürürsen,mantıksızlık çukuruna düşülür zaten,tabii ki mantık. 👍 1
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #5 |
| En güzeli mantıklı düşünmek. Duyguların esiri olduğunda misafir olduğun evden uğurlanır gibi kapıya kadar geçiriyorlar. O yüzden ne olursa olsun mantıklı düşünüyorum. Sonu iyi de olsa kötü de olsa mantık. Varsın geç olsun. Düşüneyim ama duygularımla karar vermeyeyim 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Mantığımla karar veriyorum. Kararlarıma duygularımı pek karıştırmam. 👍 2 | |
| |
| | #7 |
| Aklım olmaz diyorsa kalbimi ne kadar zorlasam da olmuyor Hoş zorla da güzellik hic bir zaman olmuyor Insanın içinden gelmesi lazim bazı seyler icin Değişiyor durumuna gore, ya kalbimi dinlerim ya da zorlama hes der mantığımla hareket ederim. 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| kalbimi 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #9 |
| soru biraz hatalı olmuş sanki azizim, zira kalbin fiziksel olarak tek bir görevi vardır o da kanı vücuda pompalamak. kalp ile zaten karar verilmez.
________________ Kalabalıkta karşılaştılar. Sakin denizde yılgın ilerleyen gemiler gibi, yürüyen insanların arasında. Yan yana geldiklerinde gözler birleşti, zaman durdu. Sonra geçip gittiler, ardından uyandı. Zaman hâlâ duruyordu... | |
| |
| | #10 |
| Beyfendi siz bu pompalama işlerinden iyi anlıyosunuz, bizim klozet tıkanmış pompalıyorum pompalıyorum açılmıyo. Acaba bir kaç taktik verir misiniz pompada mı sıkıntı var, ben işi mi bilmiyorum.
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |