IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
16Beğeni(ler)
  • 11 Gönderen Choice
  • 1 Gönderen Elyanura
  • 1 Gönderen WildCat
  • 1 Gönderen Hesna
  • 1 Gönderen oMeN
  • 1 Gönderen BerduŞ

Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2021, 21:06   #1
Standart Bugün benim doğum günüm

Öncelikle ''ircrehberi forum ' Ailesine teşekkür ederim ve burada beni tanıyan dost ve arkadaşlarıma teşekkürlerimi gönderiyorum beni unutmadıkları için ve doğum günümü kutladıkları için her insanın girmiş olduğu yaşı kendisi için çok değerlidir ben 35 yaşına girdim 35 yaş için Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur şiir'ini bilmeyen yoktur yolun yarısı eder demiş lakin 46 yaşında hakkı rahmetine ulaşmış bende bu önemli yaşa girdiğim için içimden gelen bazı düşünceleri klavye aracılığı ile dökmek istedim umarım yazıyı görüp okuyanlar okuduğundan dolayı pişman olmaz :)

Hepimizin ortak tanışma alanı Sanal ortam ve bende bu sanal ortama çok küçük yaşta ortaokuldan mevzun olduktan sonra 13-14 yaşında başladım. sebebim arkadaş bulmak, kız arkadaşı bulmak ve sosyalleşmek için çok başarılı olduğumu söyleyemem açıkçası lakin bazı genel terimleri öğrendikten sonra ve herkesin Rüyası ve ilk Sohbet yeri Mynet açıldıktan sonra Myops olmak için çok büyük uğraşlar verdim 18 yaşinda olmadıgım için görev yapmam cok zordu lakin biraz şartları zorladık ve 1,5 yıl dan sonra 18 yaşinda Mynet'in en genç ve en dipten torpilsiz olarak göreve yükselen Oper'i olmaya başardım ve en büyük hedefimde. Sanal ortamın rengine aldanıp kendini büyük gören, ve sanal ortamdaki insanlara değer vermeyen insanlara karşı yapacağıma kendime söz vermiştim ve sözümü tuttum. ve Mynet'in Efsane Operleri arasına nick'mi yazdırarak ölümsüzleştirdim. Toplamda 5 yil oper olarakta 2yil görev yaptım.
bu süre zarfında özelime küfür eden hiç bir kullanıcıya '' Kline '' atmadım hep /silence nick komutunu uyguladım.. kanalda küfür edenlere ''' Shun ve Kline '' uyguladım. özelime bazen Naber lan Oktay diyenlere ise direk Kline'de atardım. her zaman farklı olmayı ve kendime özgü bir tarzım olmasına dikkat ettim..

Duygusal ilişki konularına gelirsek.. çok aradım ama gizli aradım.. gizli aradığım derken sazan olmadık yani bir marka değerimiz bir ismimiz vardı.. Mynet kapanmasına yakın.. Mynet'in en namuslu en delikanlı kızıyla tanıştım Mynet'in bana en güzel hediyesiydi bu işini doğru yapan insana ve örnek olan insana vermiş olduğunu bir hediye idi, Mynet kapandı. o kişiyle ben 10 ay beraberliğimiz oldu.. Kendisi Elaziğ'da idi ben Istanbulda idim. 10 ayda 3 gün görüştük reelde. Nişanlandık ama yüzük takmadık aileler biliyordu lakin o değerli insanın 1 hafta sonra yani 09.02.2021 tarihinde '' Berzah '' alemine kavuşmasının 10 yıldönümünü kutlamak nasip olacak İNŞALLAH ve ben 10 yıldır doğum günümü kullanmıyorum ama yas tutmuyorum onurluyum ve gururluyum biz onunla birbirimizi ALLAH Rızası için seviyorduk ve ALLAH Bana dedi ki sen o kızı benim rizam için sevdin ya bende onu unutmaman için onun vefatını senin doğum gününden 1 hafta sonra yaptım. dedi bana bu ince mesajı almak sadace birbirini ALLAH RIZASI için sevenlere özgüdür..

benim yaşım 35 bu ortamda hepimiz arkadaşız dostuz kardeşiz sevgiliyiz benimden büyük çok insanda vardır benden yaşça küçük insanda vardır Gerçek hayatta ''Diller '' yalan söylüyor ise Sanal Dünyada '' Eller '' yalan söyler.. aradaki fark nedir derseniz bana.. İnsan Reel ortamında
İş stresi , Aile Ortamı , Akraba & Komşu vs sebeplerden dolayı bir ilişki bir insanı tanıma. ne kadar süre alabiliyorsa Sanal ortamda ise bu süre daha az zaman alıyor neden derseniz insanlar sanal ortama sadece boş vakitlerinde giriyordu. Eskiden Şİmdi Tiktok ,Twiter Facebook ,instagram ,Wharsap,Yotube yanı ALLAH KOLAYLIK VERSİN.. benim zamanımda sadace IRC, Mynet, ve mesenger vardı..

Burası Sanal alem diye kimse kimsenin kalbini kırmasın, buradaki konuştuğumuz tanıştığımız insanlar bilgisayarı kapattığımız zaman kayıp oluyor ama. unutmayalım Ahirette hepsi karşımıza çıkacak unutmayalım birisi bir başka birisini seviyor ise o birisi kendisine sorsun bana ALLAH'ı hatırlatiyor mu yoksa beni ALLAH'tan uzaklaştırıyormu diye.. o zaman bazı sorunlar çözelebilir belki.

15 yıldır çalışma hayatındayım 20 yaşında çalışma hayatına başladım işimi her zaman severek yapıyorum. ve gayette başarılıyımdır iş hayatında da şunlara dikkat etmenizi tavsiye ederim. Her zaman dürüst ve samimi olun alacağınız parayı sorgulamadan en erken ne zaman çalışma hayatına başlarsanız o kadar iyi olur. Bil ki Başkasından sana LAF GETİREN,
Senden de başkasına LAF GÖTÜRÜR. (Hasan Basrı) birde bu sözü unutmayın..

Not : bu yazıyı yazmamdaki amaç irc ve sanal alemine merak salmış insanlara biraz örnek olmak sanal ortam sevmek nasıl olur , gerçekten sevmek ile sahte sevmek arasındaki farklar nelerdir bu konularda düşünmelerini sağlamak amaçıyla yazdım Birazda içimi rahatlatmak için yazdım.. eleştirecek arkadaşlar çıkarsa eğer bugun benim doğum günüm olduğumu ve forumda özel üye olduğumu unutmadan eleştirebilirler işin espirisi tabiki.. Sanal ortamı %85 bırakmiş uurumdayım ama buraya tekrardan aktif olamaya çalışacağım ..
👍 11

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)