![]() |
| Anketimiz: Birini aramadan önce kendi kendinize konuşuyor musunuz? Neden? | |||
| Evet. Çünkü ..... | | 0 | 0% |
| Hayir.Çünkü..... | | 2 | 100.00% |
| Katılımcı sayısı: 2. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Telefon elinde arayacagin kişiyi seçmeden once küçük bir prova yapar mısın? Kendi kendine konuşur musun?
________________ Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur. Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür | |
| |
| | #2 |
| evet ahaha 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #3 |
| bazen yaparım ama uygulayamam hashdjhdjff 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Hayır neden yapasın ki 👍 1
________________ Beni anlamıyorlardı. Zarar yok. Zaten beni, daha kimler anlamadı.. ~ Bende Mevsim Hep Sonbahar | |
| |
| | #5 |
| Yok prova yapmam Düşünürüm kararimi verip ararim ya da aramam 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Düşünürüm az çok ama sadece arama değil, çoğu şeyde böyle. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
| İyi de düşünüyorum diyenler neyi düşünüyor anlamadım o an akışında, karşı taraftan gelen söylemler dahilinde konuşursunuz. Karşı tarafın size ne cevap vereceğini falan bilip kafanızda mı tasarlıyosunuz bu işi. Ve merak ettiğim şu ki kendi kendinize konuştuklarınızı karşı tarafla konuşurken söyleyebiliyo musunuz
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #8 |
| yok sukur )) 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur. Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür | ||
| |
| | #10 |
| Önemli bir görüşme olacak ise tabiki. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |