![]() |
| |
| | #1 |
| Karşı cinse karşı yıllardır hiçbir şey hissetmeden yaşayıp gidiyorum. Kiminle konuşsam 10 dakikaya muhabbeti bitirip kaçıyorum oradan. Bu yüzden de bir çok insanı kırıp üzmüşümdür. Sizler nasılsınız bu konularda? :) | |
| |
| | #2 |
| hissetmemek kotu birseydir hissin olmus demektir kotu bir durum zordur galiba 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #3 |
| Hatalar yaptım kötü biriyim :d | |
| |
| | #4 |
| Aslinda kimse kotu biri degil icindeki bulundugu duruma baglidir iyi yada kotu gorunmemiz Dersimizi alip eyvallah diyebilmeliyiz :) 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #5 |
| Mesleğinin etkisi olabilir mi ki ![]() Yoğun çalışma temposu gibi Hem ki kolay sevmekte olmaz zaten Bence şanslisin Bir gun seversen tam seversin En güzel de sen seversin Yas ilerledikçe benim de secicilige girdi biraz Sadece tatlı dilli olması bile yeterli sebep olmuyor Kendini bilen akilli olgun olmali 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Mesleğin etkisi olmaz olur mu hiç. Yıllardır insan olmayan yerlerde görevlerdeyim ve bu beni yaban yapmış olabilir. Ancak şimdilerde gerçekten kimse samimi gelmiyor, o hissi alamıyorsun kimseden. 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Hâlâ aynıyım. Üstelik daha katı ve sert bir şekilde yaşamıma devam ediyorum. Çiçek böcek paylaşımları yapanlardan tiksiniyorum. Her gün başla biriyle konuşabilenlerden tiksiniyorum. Cıvık cıvık, patavatsızca her yerde bitenlerden tiksiniyorum. Takıntısız yaşayanlardan da.
________________ | |
| |
| | #8 |
| Birini kırmayı tercih etmiyorum, genelde ben kırılıyorum. Kırıla kırıla da Ruhsuzlaştım. Demem o ki; Sen kırmasan onlar kıracak, dökecek. Bunun tanımı ise; İki ucu pis değnek. Bilmem anlatabiliyor muyum? 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| Tam anlamıyla bu noktadayım. Hissiz, ruhsuz kimseye güvenmeyen. 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| Çok güzel bir soru.İnsan yaşadıkları sonuncuda hissizleşiyor.Dünya da iyi yada kötü herşeye tepkisiz kalmak nasıl desem olağan dışı.Ama bu iyi geliyor olabilir.Bir de muhabbet konusunda öyle değil bence sıkmayan birileri denk gelir illaki. 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |