![]() |
| | #1 |
| islam korkusu" olarak değil "islam düşmanlığı" olarak çevirmek daha doğrudur. 👍 2 | |
| |
| | #2 |
| Bu islamofobi tamamiyla sacmalik olduguna inaniyorum.. Biz muslumanlar her zaman diyoruz ki BENI YARGILA DINIMI YARGILAMA cunku ben kusurlu ve hatali olabilirim ama dinim asla. 👍 2
________________ sen misin seni sevdiğim o kavga, sen o kavganın güzelliği misin yoksa... | |
| |
| | #3 |
| Bu literatür bir davranış islam düşmanlığı için kurgulanan popülist yaklaşım olmuş biri karikatür cizer diyeri din değiştirir üst ellerin ticari çıkarları için "Savaş tanrısı" yaratmaya gerek yoktur.
________________ "Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın" | |
| |
| | #4 |
| Islamofobi.islam dusmanligi.Yurtdisinda yasayan 1 musluman olarak okadar cok sey yasadim sahit oldum ve duydumki inanamazsiniz.istenmiyoruz.herkez kendi dinini kendi ulkesinde yasasin kafasi var. 👍 2
________________ nrmn | |
| |
| | #5 |
| Elhamdulillah Muslimaniz Ne Mutlu 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #6 |
| Malesef 11 Eylül olaylarından sonra patlak göstermiştir. Sözde Cihad adı altında masumları öldüren terör örgütlerinin İslamiyet adı altında yaptıkları eylemler dünyada böyle bir algı bırakmıştır. Sözde müslümanlara değil İslam'a inananlara ne mutlu.
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #7 |
| Aklıma birden ABD, Florida ya bağlı mükemmel bir yer olan "İslamorada" geldi. Ne kadar ilginçtir ki o ismi koydukları. Bunu hep düşünmüşümdür. Şimdi yine düşümeceğim 👍 2
________________ ครࠋค รเгค๔คภ ơࠋ๓ค๓เ ๒єкࠋє๓є! ςยภкย ๒єภ ‘๒єภ’ ơࠋค๒เࠋ๓єк เςเภ ςơк ๒є๔єࠋ ๏๔є๔เ๓. | |
| |
| | #8 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aslında isminin anlamı İslam ile ilgili değil ,Adaya 1500'lü yıllarda gelen İspanyol denizciler, "Mor Ada" anlamına gelen "Izlamorada" adını verir. Kentte yaşayanların bir çoğunun İslam hakkında hiç bilgisi dahi yok. Tabi bunu bende merak etmiştim ama gerçek bu google sağolsun, bir yere gitmeden bilgileri alabiliyoruz. 👍 3
________________ izler kalır,izler kalırsın. | |
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
________________ ครࠋค รเгค๔คภ ơࠋ๓ค๓เ ๒єкࠋє๓є! ςยภкย ๒єภ ‘๒єภ’ ơࠋค๒เࠋ๓єк เςเภ ςơк ๒є๔єࠋ ๏๔є๔เ๓. | ||
| |
| | #10 |
| Ama şöyle düşün verdikleri isim ile İslam yaşantısının hiçbir manası olmayan bir tatil beldesi, gerçi kendimize bakarsak bizimde yaşantımız tamamen islam odaklı değil fakat değiştirmeleri için bir neden yok hayranlık duyduklarından değilde alaycı tavırlarından dolayı değiştirilmemiştir :))
________________ izler kalır,izler kalırsın. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |