![]() |
| |
| | #1 |
| Fenerbahçelilerin mutluluğu bulduğu umudu. 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Türkiye'ye gelmiş en büyük isimler; Roberto Carlos, Mesut Özil, Nicolas Anelka 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Fenerbahçeyi baz aldın sadece sanırım ama yine Alex de Souza eksik :)
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| fenerbahçeyi baz almadım Türkiye'ye gelen en büyük isimler dedim. Alex büyük topçu fakat ilk 3'ünü saymışım ben.. | |
| |
| | #5 |
| Hagi ve Riberry de geldi derim sen yine 3ü dersin sağlık olsun.. Keyifli forumlar:) 👍 1
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
Dipnot: Sağ Ayağına Kitap Yazılır, Son Satırına Solaktı Diye Eklenir 👍 3
________________ sen misin seni sevdiğim o kavga, sen o kavganın güzelliği misin yoksa... | ||
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
![]() Bursasporlu olduğumu belli etmek için söyledim bunu :) Bu benim düşündüğüm ilk 3tü önceki mesajlarda da söyledim. Hagi var Drogba var Sneijder var evet hepsi var herkes var ama biraz düşününce Anelka'nın kaç yaşında geldiğini, nerelerde oynadığını, nereden geldiğini, nerelere gittiğini, Carlos gibi biri için konuşmaya gerek yok zaten ama çoğu kişi için Dünya'nın gelmiş geçmiş en iyi sol beki ve yakın zamandan Mesut Özil'i anlatmaya gerek yok.. Bir Bursasporlu olarak fenerbahçenin maçlarını izletecek bu adam bana.. - Belli ki mesaja alıntı yapan daha çok kişi olacağı için böyle yazdım yanlış anlaşılmazsam sevinirim. Konu Eftamintokoftiden tarafından (25 Ocak 2021 Saat 03:19 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #8 |
| Umarım Uyum Sağlarda Oynaya Bilir , Büyük Umutlarla Gelen Diğer Topcular Gibi Elde Patlamaz :)
| |
| | #9 |
| Görseli hoşuma gitmeyen ama hayatını düzenli yaşayamaya çalışan bir futbolcu efendi bence. Ayrıca Fenerbahçe ye inanmasa gelmezdi. Güzel şeylerin olacagına inanıyor, inandıracak. 👍 1
________________ Heyecanlanamıyorum.. | |
| |
| | #10 |
| bir fenerbahçeli olarak onaylamadığım transfer. çok çok iyi oyuncu evet ama mesut özili oynatmak için etrafına en az 4 oyuncu almak lazım çünkü etrafındaki oyuncularla büyüyen bir futbolcu tek başına takımı sırtlaması çok zor falcao gibi tribünden takip eder katkısı faydası olmas.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |