![]() |
| | #1 |
| Neden, Güzel Soru. Sevnek Güzel bir duygu Güzel bir his, Her insanın ihtiyaci olan bir duyguseli, arkadaslari tarafindan sevilmeyi sevmek, anne babasi ve kardesleri tarafından sevilmek güzel bir his, en guzeli sevdigin tarafından sevilmek daha güzel bir gönül yada aşk oluyor sanırım ama en güzeli sevmek bence sevdiklerini sevmek. 👍 4
________________ "Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın" | |
| |
| | #2 |
| çok merhametli be. canım benim. 👍 1
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #3 |
| Sevmeeeek en güzel duygu sevmek 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Merhamet yoksa şüphe duymalisin canim benim (: 👍 1
________________ "Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın" | |
| |
| | #5 |
| :) nedensiz seviyorum 👍 2 | |
| |
| | #6 |
| Ah şu nedensiz sevenler, mutluluğu asla kimseyle paylasmak istemeyenler varolun siz (:
| |
| | #7 |
| sevdigim icin seviyorum ne bilim ben sebebi yok secemiyorum ki 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #8 |
| Nedensiz. 👍 1
________________ Hiçbir süs edep kadar güzel değildir... | |
| |
| | #9 |
| Çünkü sevmek güzel. Çünkü doğamda var. Çünkü sevmeyi seviyorum. Çünkü sevgi paylaştıkça çoğalan güzel bir duygu. Seni seviyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Seni seviyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Seni seviyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Seni seviyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Seni seviyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hepinize kocaman kalp 👍 6 | |
| |
| | #10 | |
| Alıntı:
Seni seviyorum 👍 4
________________ •quod relinquis, alienum est• | ||
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |