![]() |
| Sunuculardan Son Haberler Katılımcılar sunucuları hakkındaki son haberleri veya duyurulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] NoMercy Botunun Değişilmez Coder'leri Hangman'in Son Versiyonu. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] IdealSohbet Hızla ilerlemeye devam ediyor.. 👍 1
________________ "Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın" | |
| |
| | #2 |
| Basarilar dilerim lakin sohbet kelimesinden kac tekil geliyor da sohbet te kasiyorsunuz sitenizi herkes sohbet kelimesinde kasiyor anlamadim gitti sohbet kelimesinde 1.sayfadaki siteleri bile tatmin etmiyorken sohbet te kasmak ne bilim neyse basarilar dilerim guzel gidiyorsunuz
________________ sen misin seni sevdiğim o kavga, sen o kavganın güzelliği misin yoksa... | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
Kasilan kelime cok sadece birini paylastim 👍 1
________________ "Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın" | ||
| |
| | #4 |
| Başarılar diliyorum 👍 1
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #5 |
| Emeklerinize saglik allah utandirmasin insallah 👍 1
________________ sen misin seni sevdiğim o kavga, sen o kavganın güzelliği misin yoksa... | |
| |
| | #6 |
| Başarılarınız daim olsun. 👍 2
________________ "Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan" "Made in Turan" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #7 |
| yerler kaygan azizim kar lastiği takmayı unutmayın. 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Başarılar dilerim. 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #9 |
| Destek saglam Aziz meraklanma (: 👍 1
________________ "Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın" | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |