![]() |
| | #1 |
| Acun Ilıcalı O Ses Türkiye Rap jürisini açıkladı Acun Ilıcalı merakla beklenen ve Exxen'de yayınlanacağı açıklanan O Ses Türkiye Rap jürisini duyurdu. Jüri koltuğunda Hadise kalırken diğer üç isim değişti. ![]() Acun Ilıcalı, bu yıl rap formatında ve Exxen platformunda yayınlanacak olan O Ses Türkiye jürisini açıkladı. İşte O Ses Türkiye Rap jüri koltuğunda oturacak isimler... Hadise Mero (Enes Meral) Eypio (Abdürrahim Akça) Murda (Önder Doğan) Yarışma yakında Exxen'de seyirciyle buluşacak. Alıntıdır. | |
| |
| | #2 |
| umarım başvurumu kabul ederler amin. | |
| |
| | #3 |
| EypiO hariç diğerleri olmamış. Hadise ne anlar rapten? Mero ile Murda'nın yerine de daha iyileri olabilirdi. 👍 2 | |
| |
| | #4 |
| Bu tamamiyla sacmaliktir eypio okey tamam da Mero kim murda kim sacmalik bu tamamiyla Turkce rapi mumble rap e cekmeye calisiyorlar Turkce rapin kalesi fuat tir killa hakandir ceza dir massaka dir 👍 2
________________ sen misin seni sevdiğim o kavga, sen o kavganın güzelliği misin yoksa... | |
| |
| | #5 |
| Ben bu durumu anlamadım. Bir sürü oldschool rapçi varken Türkiye de Yener Çevik,Fuat Ergin,Ceza vs. Ya şuraya pit10 koyun daha iyi valla. 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #6 |
| Bir kere daha Hadise ne alaka? DDD 👍 2
________________ . | |
| |
| | #7 |
| Hadise nin muzik bilgisi var da mero murda kim yeni yetmeler gelmis juri olmus acun cok buyuk tepki yicek rap camiasindan Dedim ya mumble rap e dogru yonelme oldu dinleyeciler de ondan oturu bunlari getirdi Mumble rap ise daha uyusuk ve daha yavas soylenen bir rap turu ben fero stili gibi 👍 1
________________ sen misin seni sevdiğim o kavga, sen o kavganın güzelliği misin yoksa... | |
| |
| | #8 |
| Mero ile murdoyı kesin kızı melisa çok sevdiği için jurideler. 👍 1 | |
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ . | ||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |