![]() |
| | #1 |
| "Sana kattığı senden götürdüğünü karşılamıyorsa, onun için kendinden ödün verme" 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Ben kimseden nasihat almam almadim da kafamin dikine hep gittim hep de giderim 👍 2
________________ sen misin seni sevdiğim o kavga, sen o kavganın güzelliği misin yoksa... | |
| |
| | #3 |
| "Değer verdiğin insanlara iyice bir bak. Tart, ölç değiyorsa verdiğin değere devam et ama değiyorsa hiç tereddüt etme vazgeç... " 👍 3
________________ . | |
| |
| | #4 |
| İyi niyetini suistimal ettirme. Tutmuyorum ayrı konu ! 👍 2
________________ Hiçbir süs edep kadar güzel değildir... | |
| |
| | #5 |
| okumasan sanayiye veririz seni nasihatını dinleseydim diyorum kendime :) bazen 👍 2 | |
| |
| | #6 |
| Kek için iki tane kabartma tozu kullan. 👍 4 | |
| |
| | #7 |
| 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #8 |
| babannem derdi .. ha bu erkeklerun seni sevuyurum lafuna inunma sık topukluruna topukluruna :siritan: 👍 4
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #9 |
| Öğleye kadar uyumak istedigim gunlerde tik tik tik.. "Erken kalkanin nasibi bol olurmuş" 👍 4 | |
| |
| | #10 |
| Babamdan. Arkadasinin maddi ihtiyaci olursa yardim et. Sonra sana borcunu dedigi gunde getiriyormu bak Getiriyorsa o arkadasini asla yalniz birakma Ama sayet dedigi gunde getirmemisse ne o kisiyle arkadaslik yap, Nede o paranin pesine düş. 👍 7
________________ nrmn | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |