![]() |
| yazan Hacer 11 Ocak 2021, 13:58
Özlüyoruz. . . En basit şeyleri ! Ne çok özlüyoruz bugünlerde... Bir salgın bütün dünyayı durdurmaya yetti ! Ben en çok özenle hazırlanmış, sevgiyle pişirilmiş yemekleri, kalabalık, neşeli, kahkahalı sofraları özledim... dün gibi aklımda.. Daha gecen sene 2020 ye sevdiklerimle birlikte girmiştim. Baş köşede Anneannecim oturuyordu.. şöyle sofrayı süzdüğünü fark ettim... belki de koca Çınar dedemin yokluğunu bir yara gibi yüreğinde hissetmiştir! Bütün sevdiklerimiz sofradaydı, tek dedem hariç. Nurlar içinde yat Dedeciğim... Şu an maalesef sadece anılarla avutuyoruz yüreğimizi... en kısa zamanda sevdiklerimize kavuşma dileği ile... 👍 7
__________________ {~~ Sevda yüreğe değdi, Yüreğim seni sevdi ~~} |
| Görüntüleme 570
Yorumlar 22
|
| | #2 |
| Emeğine, kalemine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ . | |
| |
| | #3 |
| "Her gecen zaman bizi birazdaha yokluga kimsesizlige itiyor, alışıyoruz düşünüyoruz biraz, ah su zamanlar bizi nelere mahkum ediyor." @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] yüreğine sağlık. 👍 1
________________ "Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın" | |
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ {~~ Sevda yüreğe değdi, Yüreğim seni sevdi ~~} | ||
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
👍 1
| |
| | #6 |
| Emeğine sağlık. Mekanları cennet olsun.Basin sağolsun. Bende özlüyorum dedemi ve babaannemi. Yapabileceğim tek şey onları güzel hatırlamak ve dua etmek.. 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
Amin, bütün ölmüşlerimize Rabbim rahmet etsin. Amin Ne mutlu ki birlikte biriktirdiğim güzel anılarım var ! Rabbime ne kadar şükür etsem azdır.
| |
| | #8 | |
| Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah Alıntı:
Ömür kısacık Zaman çabuk geçiyor .. yada bilmiyorum bana son zamanlarda hızlı geçmeye başladı Bu da beni yoruyor:( Dilimizden duanin elimizden Kur 'anin eksik olmaması dileğiyle Paylaşımınız icin tesekkurler 👍 1 | ||
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
👍 1
| |
| | #10 |
| Emeğinize yüreğinize sağlık sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| |