![]() |
| | #1 |
| Başlayım; Yapışkan.
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Kadınları aşağılamak
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #3 |
| küstah
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #4 |
| Cehalet, cıvıklık
________________ . | |
| |
| | #5 |
| Baskı. Ego.
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #6 |
| Temizliği Ağır sigara alkol kokması midemi bulandırıyor Yolda yürüyen oturan vs kadınlara laf atmaları...... Her sevgili olduğu kadina aynı laçkalikla hitap şekilleri... | |
| |
| | #7 |
| yapmaCıK oLmasi.. Dürst oLmaması.. Kendini övmesi..
________________ Başka yerde arama, bak göğsümde imzan var.. SeriuS eSt quam CogitaS... 23.10.. M ❤ R "Mon tout | |
| |
| | #8 |
| Ölek biz yemin ederim ;D | |
| |
| | #9 |
| Mide bulanmasi aşırı uç bir durum ama tahammül edemediğim şeyler var elbette. Suyun ve sabunun oldugu yerde kimse pis kokmamali mesela. Kendi öz temizliğine dikkat etmeli insanlar. Erkeklerin bazıları sokakta aşırı rahat tavırlar sergiliyor sanırsınız tüm cadde onun. Karşısındaki insanlara dilediği gibi laf söylemeyi küfür etmeyi yerlere dilediği gibi tukurmeyi vs. Kendinde hak görüyor. Bu tarz insanlardan hoşlanmıyorum.
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| | #10 |
| sinsi bagimli kontrolsuz kisisel hijyen 0 zevksiz bos konusma görgüsüz bir boka yaramayan ev isleri yapmayan egolu ozguvensiz kasinti huysuz cimri yalanci nezaketsiz Dişleri sarı olan her erkek mide bulandirir | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |