![]() |
| Anketimiz: Sizce dünyanın en zeki insanlarından biri olarak kabul edilen Einstein'ın beyni, ortalama insan beyn | |||
| Büyük | | 0 | 0% |
| Küçük | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 0. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| Beyin fırtınası Mubarek hadi bakalım hanımlar baylar ![]()
________________ Bakışlarımda Kurnazlık Arama Bulamazsın Kafamdakileri | |
| |
| | #2 |
| Belgeselini izlemiştim beynini ayırmışlar bir çok parçaya inceleme yapılmış. Aslında büyüklük ya da ağırlıkta bir fark yok. Beyin çizgileri ve beyindeki kılcal damarlar arasındaki iletişim çok hızlıymış. Öyle diyordu yani belgeselde 👍 1
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #3 |
| vay arkadas 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #4 |
| Ölçüler aynı bence. Çalışma yüzdesi onda daha fazla.
________________ В камине в шесть утра фотография твоя Горят воспоминания о тебе У камина в шесть утра разбитая душа И все твои обещания пустота В камине в шесть утра. | |
| |
| | #5 |
| Hahah tipe bak ya (:
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #6 |
| aynştayn bir icondur respect reize.
________________ | |
| |
| | #7 |
| Eşittir . | |
| |
| | #8 |
| adam ölmüş, beynini 240 parçaya bölmüşler, dünyanın bir çok yerine göndermişler, 30 yıl hiç bir sonuç elde edememişler. 30 yıl sonra ki sonuç bilmem ne sinir damarı fazlaymış. Yazık etmişler adamın beynine.. Konuyu açan arkadaşın sorusunun cevabına gelince; her insanda beyin vardır, küçük yada büyük olması önemli değil ne kadarını nelerle kullandığın önemlidir. 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #9 |
| Büyüklükle alakası olduğunu düşünmüyorum yoksa ,Kafa yapısı büyük olan insanların daha zeki olması gerekir sadece beynin işleyişi daha aktif olabilir
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #10 |
| Benim çağımda yaşasaydı ikinci olurdu çünkü yaşayan dünyanın en zeki insanı benim .d
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |