![]() |
| | #1 |
| Aydın'ın Didim ilçesinde, jandarmanın düzenlediği operasyonda 59 litre sahte içki ile 50 litre etil alkol ele geçirildi. Aydın'ın Didim ilçesinde, jandarmanın düzenlediği operasyonda 59 litre sahte içki ile 50 litre etil alkol ele geçirildi.Jandarma ekipleri, sahte içkiye yönelik çalışmalarında, H.A'nın (44) Sanayi Sitesi'nde otomobiliyle sahte içki sattığını tespit etti.Gözaltına alınan şüphelinin evinde ve otomobilinde yapılan aramalarda 59 litre sahte rakı, 50 litre etil alkol ve sahte içki yapımında kullanılan 36 aroma verici madde ile ölçüm pompası bulundu.H.A. işlemlerin ardından savcılık kararıyla serbest bırakıldı. Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ Kuleden Merkeze Selam Olsun Herkese | |
| |
| | #2 |
| :| Aydın sen yapma bari Sanırım Didim nüfusu 4/1 yabancı olan (ingiliz) Sanırım amacları onlara satmak değildi yine bizim insanimiz Sirke olsun bedava olsun niyetinde
________________ Beni anlamıyorlardı. Zarar yok. Zaten beni, daha kimler anlamadı.. ~ Bende Mevsim Hep Sonbahar | |
| |
| | #3 |
| Aydın da ilk değil ki o kadar çok kaçakçılık haberi oluyor ki yerel medya da bu sadece Türkiye geneline yansıyan bir bölümü maalesef kaçakçılık ülkenin her tarafına yayılmış durumda | |
| |
| | #4 |
| rakı niyetine su içiyorlar bide.
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
________________ Beni anlamıyorlardı. Zarar yok. Zaten beni, daha kimler anlamadı.. ~ Bende Mevsim Hep Sonbahar | ||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |