![]() |
| | #1 |
| */* SON DAKİKA: 2021 yılı asgari ücret net 2.825 lira oldu. */* kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 3
________________ "Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın" Konu KivanC tarafından (28 Aralık 2020 Saat 15:00 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| aaa Çok değilmi bu :) Bazı belediyelerin (chp) 3100 yapmasının ardından herhalde ayıp olmasın diye bu kadar vermişler bunun ardından gelecek zamlar nasıl olucak acaba 2021 ilk zamanlarınıda görmek gerek bunu veren hükümet aynı şekilde geride almasını bilir Hayırlısı olsun ülkemiz adına ne kadar hayırlı olucaksa artık .. 👍 2
________________ Beni anlamıyorlardı. Zarar yok. Zaten beni, daha kimler anlamadı.. ~ Bende Mevsim Hep Sonbahar | |
| |
| | #3 |
| 500 lira zam gelmiş iyi valla bence dee enflasyon ne olur ? 👍 2
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #4 |
| 2023.. 👍 1
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |