![]() |
| Anketimiz: Yilbasi Kartpostal Yarisma oylamasi | |||
| 1-Numarali Kartpostal | | 3 | 13.64% |
| 2-Numarali Kartpostal | | 8 | 36.36% |
| 3- Numarali Kartpostal | | 11 | 50.00% |
| Katılımcı sayısı: 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| Kilitli |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() Merhaba değerli İRCRehberi.Net kullanıcıları "Yilbasi Kartpostal yarismasi " için oylanacak Kardpostallar aşağıda numaralandırılmış olarak verilmiştir. Hangi Kardpostala oy vermek istiyorsanız secenek numarasına uygun şekilde oyunuzu kullanabilirsiniz. Oylama 31.12.2020 tarihine kadar devam edecektir. Konunun altina lutfen kullandiginiz secenek hakkinda yorum yapmayiniz ve numara belirtmeyiniz. NOT : *Anketimiz gizli oylamaya sunulmustur. HAK EDENIN KAZANMASI DILEGI ILE YARISMACILARIMIZA SIMDIDEN BASARILAR DILERIZ. ************************************************** ************************************************** *************** 2. KARTPOSTAL [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ************************************************** *************************** 3. KARTPOSTAL ![]() 👍 17
________________ "Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın" Konu Faruk tarafından (02 Ocak 2021 Saat 17:34 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Her birinize bol sans Hepsi cok güzel sicak kareler Yalniz bir tanesi beni ilkokula gittiğim zamanlara goturdu O zamanlar muhakkak karlı simli kartpostal alırdım çok hoşuma giderdi şimdiki oyum da tabikiii ... hadi siz tahmin edin :) 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Basarilar dilerim
________________ Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur. Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür | |
| |
| | #4 |
| Üçüde birbirinden güzell ![]() Ama birini seçmek zorundaydım ![]() Başarılar dileriiim
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #5 |
| Başlıktaki "Kartpostal Yarışması" yazan gif çok hoş ya ![]() Başlığı seçmek istedim bi an ;d Oyumu kullandım, herkese başarılar diliyorum
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #6 |
| Başarılar 👍 1
________________ Göğsünü sıkı kapa, Rüzgar yiyen yaralar yeniden açılır. . Ya Hayr Ya Sabr. . | |
| |
| | #7 |
| 3.Kartpostal diğerlerinden bayağı güzel ve canlı renklymiş,tam bir noel havası. Başarılar.
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #8 |
| Hepsi birbirinden güzel seçmek zor | |
| |
| | #9 |
| Basarilar dilerim hakeden kazansin
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #10 |
| 2. siradaki en azindan Anadolu kulturune daha yakin ne o noel baba secimim 2.den yana
________________ | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |