![]() |
| | #1 |
| IRCRehberi Ailesi aracılığı ile yapmış olduğum duyuruyu sizlerin de okumasını ve dikkate almasını rica ediyorum. Biz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ailesi olarak, Chat ortamına güzel bir giriş yaptık ve bazı kendini bilmeyen kişiler tarafından, sunucu sahibi arkadaşımız ve bizler hakkında aslı astarı olmayan iftiralar söylentiler uydurulmakta. Bu sadece bir bilgilendirme mesajı olmayıp aynı zamanda uyarı niteliği taşıyan bir mesajdır arkadaşlar. Dikkate alınmasını ve yapılan çirkinliğin göz ardı edilmemesini istiyorum. Devamı halinde, karalamayı yapan kötüleyen, iftira atan kişi veya kişileri yargıya taşımayı düşünüyoruz. Sizlere gelip [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hakkında karalama mesajı atan kötüleyen olursa lütfen bizlere bildiriniz. 👍 9
________________ Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler. Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler. Sustum, kahrından susuyor dediler; biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler.. Konu Software tarafından (23 Aralık 2020 Saat 20:18 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |