![]() |
| | #1 |
| Pek sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bey ahah Benim niye senin nickini yazdığımda gülesim geliyor? Komik, enerjik ve bir o kadar da iyi kalplidir. Güpgüzel yayınları vardır, dinlemeye doymazsınız. İyi ki burada. 👍 3
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| keske tanimasaydim dusman basina 👍 3 | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
Vay be senden mi :dd teşekkür ederim bu güzel iltifatlarin için :d 👍 2
________________ | ||
| |
| | #4 |
| Ablasının canı kalbin ve yüreğin o kadar temiz ve güzel ki inan kelimeler yetmez canımsın sen benim iyi ki tanımışım iyi ki ablan olmuşum iyi ki benim kardeşimsin sen seni çok seviyorum minnakım :) 👍 2 | |
| |
| | #5 |
| Candır o cannn bitanedir tek brommm 👍 1
________________ [B][CENTER]Kurt'lar Ulumadıkça Köpekler Susmaz. Köpekler Üresede Kurt'lar Korkmaz... ----------------------------------------------- | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
Bro dedik boşuna demedik has dost has dert ortağı. 👍 1
________________ | ||
| |
| | #7 |
| Eğlenceli, kibar, saygılı ımm bir de minnak. Seviyorum bu çocuğu (çocuk ahaha) 👍 2 | |
| |
| | #8 |
| yaa minnos kankis ![]() enerjisini seviyorum. günlerce sohbet etmesekte hic araya zaman girmemis gibi sohbet etmeye baslayabildigim bi insan. eglenceli ve enerjik. iyi ki bizimlesin. 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
Teşekkürler hocam :dd 👍 1
________________ | ||
| |
| | #10 |
| Ahh benim kankistom beraber dertlenip beraber saçmalayabildigim ve alamanci oluşuyla sanki aynı memleketin insanı Münih de yaşamışız gibi :de teşekkür ederim kenkisim 👍 1
________________ | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |