![]() |
| yazan SerdaR 20 Aralık 2020, 00:27
Düşünüyorum.. Zamanın karşıma daha neleri, kimleri çıkaracağını düşünüyorum.. Aslan gibi görünüp, kedi olanları mı yoksa şahin gibi görünüp karga olanlarımı.. Düşünüyorum işte.. Bazen diyorum ki; Doğruları yanlış yapan biz miyiz yoksa yanlışları doğru gören miyiz ? Hangisiyiz biz, istediğimiz gibi görmek için mi çabalıyoruz hayata karşı.. Düşünüyorum işte.. Hayatınıza biri giriyor hayatı ondan ibaret sanıyorsunuz, gözünüz ondan başkasını görmüyor ama bir şey var o bunun farkında değil... Zaman geçtikçe göz atıyorsunuz sağınıza solunuza yanınızda yine o var ama siz yine hayatı ondan ibaret sanıyorsunuz.. Yanınızda olmak isteyenlere izin vermiyorsunuz, neden mi ya yanlışsa... Hayat işte kimi zaman yanlışları doğru, doğruları da yanlış çıkarıyor karşınıza.. Bazen zamanında bazen de gelişi güzel oluyor gelmeleri gitmeleri yanlışında doğrunun da.. Düşünüyorum işte.. Hafif bir müzik sesi geliyor kulağıma diyorum ki acaba bu da mı doğru bu da mı yanlış.. O bile etki ediyor insana alıp götürüyor uçsuz bucaksız bir yere.. Düşünüyorum işte kendimi bir şarkının içinde.. 👍 7
__________________ |
| Görüntüleme 438
Yorumlar 13
|
| | #2 |
| Harikasin kardeşim.. 👍 1
________________ "Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın" | |
| |
| | #3 |
| Teşekkür ederim abim sağolasın, okuyan yüreğine sağlık.. 👍 1
________________ | |
| |
| | #4 |
| Emeğine kalemine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
________________ | ||
| |
| | #6 |
| Hayat işte kimi zaman yanlışları doğru, doğruları da yanlış çıkarıyor karşınıza.. yüregine saglik kanki 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #7 |
| Teşekkür ederim kankim, okuyan yüreğine sağlık.. 👍 1
________________ | |
| |
| | #8 |
| Serdar bey emeğinize sağlık efendim. Bir şarkı olsanız hangisi olurdunuz acaba? 👍 1 | |
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcığım , okuyan yüreğinize sağlık.. Bu güzel türkü olurdum sanırım.. 👍 1
________________ | ||
| |
| | #10 | |
| Alıntı:
Türkü seviyorsanız bu da benden gelsin. :) 👍 1 | ||
| |
| Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| |