IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
8Beğeni(ler)

Seçenekler Stil
Alt 19 Aralık 2020, 14:37   #1
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ben İzmirli değilim Diyarbakırlıyım, kızımın bikinili fotoğraflarına bakılmasına müsaade etmem

Bikini giydiği için kızıyla küs kaldığı iddialarına yanıt veren Coşkun Sabah, kızının bikinili fotoğraflarını Instagram'a koymasını doğru bulmadığını belirtti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kızının sosyal medya paylaşımlarının internet ortamında yayınlandığını söyleyen Coşkun Sabah, şu ifadelere yer verdi:

"KIZIM SAFTİRİĞİN TEKİ"

"Benim kızım da babası gibi saftiriğin teki. Instagram’ına koymuş bikinili fotoğraflarını. Haber siteleri de girmişler sayfasına tüm fotoğrafları yayınlamışlar. Fotoğraflar elden ele dolaştı. Bu hoş bir şey mi? Burası Türkiye. Türkiye nüfusunun yüzde kaçı türbanlı biliyor musunuz? Kimse kimseyi yargılamasın.

"BEN DİYARBAKIRLIYIM, BUNLAR BİZE TERS"

Gelenek, göreneklerim var benim. Ben bir kez Diyarbakırlıyım. Batılılara da saygı duyuyorum. İzmirli, Aydınlı, Manisalı bunun üstünde düşünmeyebilir ama bir Urfalı, Diyarbakırlı, Antepli bunun üstüne düşer. İnsanlar gelenek görenekleriyle yaşarlar. Olur mu öyle şey? Bize ters bu. Siz normal buluyor musunuz bunu?"

Kızı Roza'nın bikinili fotoğraflarına bakılmasına müsaade etmeyeceğini söyleyen sanatçı, "Ben Diyarbakırlıyım, böyle şeyler bize ters" ifadelerini kullandı.

Kızının sosyal medya paylaşımlarının internet ortamında yayınlandığını söyleyen Coşkun Sabah, şu ifadelere yer verdi:

"HAYATTA NE SAPIKLAR VAR"

Bir baba olarak böyle bir duruma müsaade etmeyeceğini vurgulayan Sabah, Cimin'in "Bence bikini giymek gayet normal bir durum" ifadesine karşılık olarak da şunları söyledi:

"O zaman siz sapık erkek tiplerini bilmiyorsunuz. Hayatta ne sapıklar var. Neden sapık adamlar benim kızımın resmine baksın? Kızım tabii ki bikini giyebilir. Plajda herkes giyiyor. Aynı kültürdeki insanlarla oradasın. Tatil yerlerinde bikini giydin diye kimse dönüp de sana bakmaz ama internet öyle mi? Hapishanedeki sapık da, üçkağıtçı da cani de girip bakıyor.

"KIZIMIN BİKİNİLİ FOTOĞRAFLARINA BAKAMAZLAR"

Niye herkes benim kızımın fotosunu alıp da evinde, banyosunda tuvaletinde elinde cep telefonu benim kızımın resmine baksın. Bir baba olarak ben buna müsaade edebilir miyim? Plajda giyerse giysin ama Instagram’a koyamaz."

Alıntı
👍 2

Konu Yazgı tarafından (19 Aralık 2020 Saat 14:40 ) değiştirilmiştir..

Alt 19 Aralık 2020, 14:38   #2
~ Kekkei Genkai ~
L_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ne desek boş :/

Sayonaraaa..

Alt 19 Aralık 2020, 14:45   #3
florebo quocumque ferar
Publisher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

"Tatil yerlerinde bikini giydin diye kimse dönüp de sana bakmaz ama internet öyle mi? Hapishanedeki sapık da, üçkağıtçı da cani de girip bakıyor."

Bence gayet de doğru diyor. İstediğin yerde istediğini giyebilirsin kimse sana karışamaz ama internette paylaşılmaması kısıtlama değil, korunmadır.

Alt 19 Aralık 2020, 14:54   #4
Huysuz ve tatlı kadın..

Alıntı:
Publisher Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"Tatil yerlerinde bikini giydin diye kimse dönüp de sana bakmaz ama internet öyle mi? Hapishanedeki sapık da, üçkağıtçı da cani de girip bakıyor."

Bence gayet de doğru diyor. İstediğin yerde istediğini giyebilirsin kimse sana karışamaz ama internette paylaşılmaması kısıtlama değil, korunmadır.
Bakan her yerde bakıyor da resimlerin yayılma ihtimali olduğu için sakıncalı evet resimlere bakarak kendinden geçen sapıkları düşününce adam haklı olsa da kızın hayatı. Herkesin hayatına kimse karışamaz bestim.

Alt 19 Aralık 2020, 14:57   #5

amaç doğru ama ifade ediş biçimi yanlış.

birincisi izmir'de insanlar çıplak gezmediği gibi diyarbakır'da insanlar kara çarşaflı da gezmiyor. coğrafya temelli ahlak mı olur?

ikincisi madem bundan rahatsızsın git kızına söyle bunu olm niye magazin sayfalarında bunu anlatıyorsun, kızının rencide olabilme ihtimalini düşünmedin mi?

.

𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈..

Alt 19 Aralık 2020, 15:02   #6
Banlı Üye
Hesna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ben İzmirli değilim Diyarbakırlıyım, kızımın bikinili fotoğraflarına bakılmasına müsaade etmem

Konudan bağımsız olacak da
Masallah kizimiz pek güzelmiş

Adam haklı dağılın beyler.

👍 2

Alt 19 Aralık 2020, 15:02   #7
seeing is believing
brooklyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

evet biz batı da çıplak dolaşıyoruz. Kimse de bir şey demiyor. öyle rahatız. Kusura bakma coşkun ama kızın reşitse sana halt etmek düşer. Hem ne zamandan beri bu işin İzmir'i Diyarbakır'ı oldu. Hiç olmaz diyeceğiniz illerden öyle ahlaksızlıklar anlatırım ki, dilinizi yutarsınız. Boş ve insanları ayrıştırıcı bir söylem. Utanmadan bir de onlara da saygım var demiş. Olmasaydı ya, olmasaydı. Gündeme gelmesi bile saçma bu adamın. 37 yıllık hayat tecrübem, en ahlaksız insanların başkalarına ahlak satmaya çalıştığını öğretmeye yetti.

👍 3

its the hope, that kills you.

Konu brooklyn tarafından (19 Aralık 2020 Saat 15:06 ) değiştirilmiştir..

Alt 19 Aralık 2020, 15:07   #8

Mantıklı aslında. Sosyal medyadaki sapık ruhlu insanlar için ailesini koruma biçimi kendince.
Ama ifade ediş şekli yanlış olmuş. Kızım da ben gibi saftirik demiş yanlış olmuş. Kızını küçük düşürmüş.

Ayrıcaaaaa Coşkun Sabah ın kendi takip listesini ifşa etmişler. Bir çoğu sayfasında daha çok bikinili fotoğrafları olan yabancı mankenler :)

Alt 19 Aralık 2020, 15:20   #9
Huysuz ve tatlı kadın..

Alıntı:
ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ayrıcaaaaa Coşkun Sabah ın kendi takip listesini ifşa etmişler. Bir çoğu sayfasında daha çok bikinili fotoğrafları olan yabancı mankenler :)
Zeyna ya ahaha bu da hayatın gerçeği canım herhalde. En çok ahlak bekçiliği yapanlar en rezilleri çıkıyor.

👍 1

Alt 19 Aralık 2020, 15:30   #10

Oy birliğiyle haklı olduğuna karar verilmiştir.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)