![]() |
| | #1 |
| Buraya melek mi düşmüş? 👍 1
________________ ![]() Konu Publisher tarafından (17 Aralık 2020 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Aman Allah'ım gerçekten omuz kemikleri, ben bunları bir çift kanat sanmıştım. 👍 1
________________ Beni anlamıyorlardı. Zarar yok. Zaten beni, daha kimler anlamadı.. ~ Bende Mevsim Hep Sonbahar | |
| |
| | #3 |
| skype varmı :) cok itici
________________ P̣ṛẹṇṣẹṣ | |
| |
| | #4 |
| + K vitamini tavsiye ederim, hatta istersen gönderebilirim. - Teşekkür ederim sağol var bizde. + K vitamini nasıl var? Kendimi kasdetmiştim frambuazlı çikolata ve ben Ikimiz de eş değer vitamindeyiz. 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Sena Varya yiyerim yıyarım Gırmızı Şortli... 👍 1
________________ ALLAH var; Gam YOK... | |
| |
| | #6 |
| Kız tavlamayı bilmem ama erkekim olabilecek potansiyelde birinden hoşlandığımda şiy demeyi düşünüyorum gidip. ACABA DAHA ÖNCE SİZE PUPİLLA YÜRÜÜMÜŞ MÜYDÜ? shdgfhdfgjhgj ![]() şaka şaka, ben nazlı bir kızım kimseye yürümeeeeeeeem 👍 2
________________ "such a beautiful place...to be with friends. Dobby is happy to be with his friend...Harry Potter" ![]() | |
| |
| | #7 |
| Çok yorulmuş olmalısın. Bütün gün beynimin içinde koşturup durdun.
________________ Beni anlamıyorlardı. Zarar yok. Zaten beni, daha kimler anlamadı.. ~ Bende Mevsim Hep Sonbahar | |
| |
| | #8 |
| anama ana der misin? (yok artık) Bu biraz evlik teklifi gibi oldu. 👍 1
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #9 |
| Cennette tadilat mı vardı?
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #10 |
| Siz bir manken misiniz? Değilseniz, kesinlikle olmalısınız. ![]() 👍 1 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |