IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
3Beğeni(ler)
  • 3 Gönderen Faruk

Seçenekler Stil
Alt 17 Aralık 2020, 15:03   #1
Standart Ebubekir Sofuoğlu hakkında işlem başlatılıyor.

Ebubekir Sofuoğlu hakkında işlem başlatılıyor.

Üniversiteler için "Neredeyse fuhuş evleri" sözlerine Sakarya Üniversitesi Rektörü Fatih Savaşan, "İlgili gerekli işlemler yapılacaktır" dedi.

Sakarya Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, üniversiteler için katıldığı programda skandal ifadeler kullandı.

Sofuoğlu, canlı yayında Z kuşağını hedonist olmakla suçlayıp üniversitedeki derslere katılımın da düşük olduğunu söyledi. Sonrasında Sofuoğlu, "Üniversite evleri neredeyse fuhuş evleri” ifadelerini kullandı.

"HOCAM YAPMAYIN"
Stüdyodaki konuklar ise Sofuoğlu’na sözlerine “Hocam yapmayın. Biraz ağır oldu” diye tepki gösterdi. Sofuoğlu ise “Gelin ben sizi gezdireyim. Siz nerede yaşıyorsunuz” dedi.

GEREKLİ İŞLEMLER YAPILACAKTIR"
Sofuoğlu'nun üniversiteler için kullandığı sözlere tepkiler çığ gibi büyüdü.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklamada bulundu.

Rektör Savaşan, "Üniversitemiz Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun ulusal bir kanalda yapmış olduğu açıklamaların kabul edilmesi ve hoş görülmesi hiçbir şekilde mümkün değildir. Söz konusu konuşma ile ilgili gerekli işlemler yapılacaktır" dedi.

KALIN: MEMNUNİYETLE KARŞILIYORUZ
Öte yandan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın konuyla ilgili bir açıklama yaparak, "Üniversitelerimizi zan altında bırakan kerih ve sakil açıklamayla ilgili gereken işlemlerin yapılacak olmasını memnuniyetle karşılıyoruz." dedi.

Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
👍 3

Alt 17 Aralık 2020, 15:06   #2

Gerekeni yaparlar umarım.

Alt 17 Aralık 2020, 15:18   #3
𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚 ✨
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tövbe tövbe ya.. Tabire bak gençler okula bile gidemiyo zaten koronadan.

barisiyormus her orman , yanginiyla. .

Alt 17 Aralık 2020, 15:27   #4
MerdümGiriz
eSc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Öğretim Üyesi Prof. Dr. .... .....oğlu Bazen çok okumanında faydası olmuyor işte Ünvanın ne olduğu önemli değil karakterini geliştiremedikten sonra Bir uzaklaştırma alır Parasını almaya devam eder yargı her zamanki gibi adaletli bir şekilde devam eder..

Beni anlamıyorlardı.
Zarar yok.
Zaten beni, daha kimler anlamadı..
~
Bende Mevsim Hep Sonbahar

Alt 17 Aralık 2020, 15:39   #5
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Demekki bu ve bunun gibi insanlar okusada adam olamıyor asalet insanın kanından gelir zihnine ne yüklersen yükle deyişmezler bunun eğitimindeki insanlardan çok şey beklemeyin

Alt 17 Aralık 2020, 17:04   #6
seeing is believing
brooklyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

prof. dr. olmuşsun ama, olaylara yaklaşımın hedere hödere fuhuş yapiyelee. bu kadar kolay mı yahu diploma almak.

its the hope, that kills you.

Alt 18 Aralık 2020, 11:51   #7
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Siyahizm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Demekki bu ve bunun gibi insanlar okusada adam olamıyor asalet insanın kanından gelir zihnine ne yüklersen yükle deyişmezler bunun eğitimindeki insanlardan çok şey beklemeyin
+1.

Alt 18 Aralık 2020, 12:14   #8
✰ ÖzeL..
oMeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ece üner dün akşam çok güzel bir söz söyledi bununla ilgili, bu zihniyet bu kafa ile nasıl buralara geldi diye..

Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)