![]() |
| | #1 |
| Güzelliğinin yarısını aklına verseymiş dedirten kız tipidir.
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| herkesi memnun eden bir şeyi ayıplamayın bırakın. | |
| |
| | #3 |
| tamamen çöp'tür hiçbir yabancı kızda öyle bir ego göremezsiniz dünyalar güzelidir ama egolu değildir merhametlidir öyle bir davranırki bukadar kusursuz bir kızın böyle davranmasını garipsersiniz
________________ | |
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
Nası yani Ne kadan da muntazam yazmış Yazı stilinde değişme mi var?? Dur bi yüzümü bir daha yıkayıp geleyim - Konuya gelince aşşırının aşşırısı hareketleri olur Bi o güzeldir Bi o dürüsttür Bir o merhametlidir swh Kükrer Canı istediğinde küfreder Asar keser biçer adamı filan Bazen mankenmiş edasıyla Bazen erkek Fatma swh 👍 1 | ||
| |
| | #5 |
| Egolu olmak akılsız olmak değildir. Bilin istedim belki lazım olur. Egolu ve güzel kızlar bilir ;ddd 👍 3
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #6 |
| Güzelse övünebilir,akıllıysa da.Kuru sıkıya mütevazi olunmaz. Belki de güzel olmaya özendi ve oldu,bununla da övünebilir.Hani insanların başarısını kıskanıp da oraya buraya nefretimizi kusmasak mı?
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #7 |
| :).
________________ | |
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
| ||
| |
| | #9 |
| egolulari bende sevmem
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #10 |
| Ego, doğru yerde cümlenin içine serpiştirilen atasözü gibidir. Bütünle uyuşmadığında bayağı, yerine tam oturduğunda da çekici bir şeye dönüşebilir. Nasıl şekillendirdiğinize göre değişir, burnu havada olmakla karıştırılmasın.
| |