![]() |
| Sunuculardan Son Haberler Katılımcılar sunucuları hakkındaki son haberleri veya duyurulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| [[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ] konuLrımızın Basında Gelmesi Gereken as oLan zayıf oLan deiLmidir SizCe Masum Savunmasız GüçSüz oLanLar deiLmi Neden Bu konuya Pek DeymiYorsunuz ? Oysa Hepiniz KınıYorsunuz Onlara Zarar VerenLeri. Cennneti onLarın ayakLarının aLtına SereNi uNuttunuzMu ? niye KonuLarınıza Herdaim Ekleyip Bilinçlendirilme KampanyasıNının Basını CekmıyorSunuz ? ot gibi Biçilip Çöp Gibi atıLanLarı Niye unutuyorSunuz ? hatırLatMak Mı gerek iLLa dilim dilim KesiLen KadınLarı Peçete Gibi KuLLanıLan SucsuzLarı ?masum BakısLı oLupTa kirletiLen UfakLıkLarı ? iyi... Ben HatırLatım Size KatKat YukseklerDen atıLanLari Cayır Cayır YakıLanLarı dilim dilim DogRananLari iLLa isimLerimi Gerek ?.. duyarLı oLunacaksa as oLan Dogru oLan güçSüz Ve Zayıfın Yanında oLmak deilMi? [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 5 | |
| |
| | #2 |
| bizim aile saglam..!! | |
| |
| | #3 |
| basarilarinizin devamini dilerim 👍 2
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #4 |
| Kalemine yüreğine sağlık 👍 2
________________ [B][CENTER]Kurt'lar Ulumadıkça Köpekler Susmaz. Köpekler Üresede Kurt'lar Korkmaz... ----------------------------------------------- | |
| |
| | #5 |
| kalemine Saglik Mistik:) 👍 2 | |
| |
| | #6 |
| Kalemine Sağlık Gerçekten Efsane Bir Tanitim 👍 2
________________ ![]() "Şimdi açsam pencereyi de beklesem. Sen gelsen. Olmaz ya hani geliversen. Hiç bir şey sormasan. Hiç bir şey söylemesen. Sussam... Sussan... Sussak...'' #cemalsüreyya | |
| |
| | #7 |
| başarılar 👍 2
________________ Ya yok ise Cennet veya Cehennem, Boşa mı gidecek o kadar serzeniş inanış bekleyişler.. | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |