![]() |
| Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Adana'da sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı saatlerde cebindeki 10 lirayla evine gitmek isteyen Ünal U., duraktaki taksicilerden olumsuz yanıt alınca bir taksiyi alıp, kaçtı. Ertesi gün market çıkışı polislere denk gelen şahıs gözaltına alınırken, "Taksiciler beni götürmediği için ben de kendimi götürdüm ama taksimetreyi açmadım" dedi "BENİ GÖTÜRMEYİNCE BEN DE KENDİMİ GÖTÜRDÜM" Şen, "Polisler, Ünal U. ile göz göze geldiler. Polis, 'Neden taksiyi çaldın? diye sorunca, '10 lira param vardı. Taksiciler beni götürmeyince ben de kendi kendimi götürdüm' dedi. Bir de polislere 'taksimetreyi açmadım' diye cevap verdi. Daha sonra karakola götürüldü" ifadelerini kullandı kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ biz bu alemin en yakışıklı adamını gün batımında bir çift sigarayla maziye gömdük bir daha da kimselere yenilmedik. | |
| |
| | #2 |
| Güzel ülkemde sıradan bir gün "BENİ GÖTÜRMEYİNCE BEN DE KENDİMİ GÖTÜRDÜM" 👍 1
________________ Beni anlamıyorlardı. Zarar yok. Zaten beni, daha kimler anlamadı.. ~ Bende Mevsim Hep Sonbahar | |
| |
| | #3 |
| Adana da sıradan bir gün 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| özgüvene bak 👍 1
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #5 |
| Haberin başlığını okuyunca direk adana olduğunu Anlıyorsun :siritan: 👍 1
________________ biz bu alemin en yakışıklı adamını gün batımında bir çift sigarayla maziye gömdük bir daha da kimselere yenilmedik. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |