![]() |
| Şiirler - Güzel Sözler Beğendiğiniz yazı, şiir ve güzel sözlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Denizin ortasındayım, küçücük bir noktayım. O kadar küçüğüm ki görünmez oldum. Dalgalar, fırtınalar yutuyor beni. Savruluyorum, Sürükleniyorum bilmediğim, duymadığım yerlere... O kadar yalnızım ki sadece dalgaların sesi yankılanıyor kulaklarımda.. Gözyaşlarımı katıyorum denizin engin sularına, Damla damla yanaklarımdan süzülüyor yaşlar, karışıyor denize... Pare pare bölüyor beni, tane tane toplanıyor yüreğim.. Hisli, sıcak ve sancılı gözyaşlarım… Bir anda deniz şahlanıyor, Kabarıyor, kıyıları dövüyor Siz bilmiyorsunuz, Bu hırçınlığın belki de tek sebebi bir kaç damla gözyaşı. Dinmeyen gözyaşları 👍 6
________________ {~~ Sevda yüreğe değdi, Yüreğim seni sevdi ~~} | |
| |
| | #2 |
| Kalemine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #3 |
| Hisli, sıcak ve sancılı gözyaşlarım… Bir anda deniz şahlanıyor, Kabarıyor, kıyıları dövüyor Siz bilmiyorsunuz, Bu hırçınlığın belki de tek sebebi bir kaç damla gözyaşı. ah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanimcim yine döktürmüssün ;heart emegine yüregine saglik 👍 2
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #4 |
| Denizin ortasındayım, küçücük bir noktayım. Yuregine kalemine saglik.. 👍 1
________________ Başka yerde arama, bak göğsümde imzan var.. SeriuS eSt quam CogitaS... 23.10.. M ❤ R "Mon tout | |
| |
| | #5 |
| emegine saglik 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #6 |
| Bu hırçınlığın belki de tek sebebi bir kaç damla gözyaşı.... Yüregine saglık 👍 1 | |
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ {~~ Sevda yüreğe değdi, Yüreğim seni sevdi ~~} | ||
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
👍 1
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
Okuyan gözlerine sağlık 👍 1
| |
| | #10 |
| Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
&[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ {~~ Sevda yüreğe değdi, Yüreğim seni sevdi ~~} | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |