![]() |
| Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Türkiye'de önümüzdeki hafta vurulmaya başlanacak Çin aşısıyla ilgili soruları yanıtlayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bu aşının etki yüzdesi ilan edilmedi. Ne olduğu bilinmiyor" şeklindeki eleştirilere "Türkiye bu kadar zavallı mı? Sonuçlarını bilmediğimiz aşıyı 83 milyona yapacağımızı mı düşünüyorsunuz?" sözleriyle yanıt verdi. kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ biz bu alemin en yakışıklı adamını gün batımında bir çift sigarayla maziye gömdük bir daha da kimselere yenilmedik. | |
| |
| | #2 |
| bilemiyorum artık. söz konusu aqp hükümetiyse pek bi güvenim yok easen... 👍 2
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #3 |
| Ne olursa olsun Cin'den bir şey gelecek yarar yaramaz Sonuç olarak bu aşılama tamamen ücretsiz olucak dendi En basit bir maskede bile o kadar sorunlar yaşanır iken Gözümüzün gördüğünemi bizzat yaşadıklarımız mı Sayın bakanın Söylediklerine Şahsım adına hiç güvenmiyorum 👍 1
________________ Beni anlamıyorlardı. Zarar yok. Zaten beni, daha kimler anlamadı.. ~ Bende Mevsim Hep Sonbahar | |
| |
| | #4 |
| Açık konuşmak gerekirse hiçbir aşıya güvenim yok 👍 2
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #5 |
| İlk önce buraya aşıyı getirenler ve üst burokatlar. Noter huzurunda aşıyı vurdursunlar sonra halka sunsunlar öyle cikipta mikrofonlara konuşması kolay 👍 1 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |