IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
16Beğeni(ler)

Seçenekler Stil
Alt 07 Aralık 2020, 15:00   #1
Standart Kendisini 9 yerinden bıçaklayıp pompalıyla vuran eşini affeden kadın: Çocuklarımın babası ve benden defalarca özür diledi

Kendisini 9 yerinden bıçaklayan, pompalı tüfekle bacağından vurup sakat bırakan ve tehditler savuran kocasını affeden Mutlu Bilvar, "Tepkileri biliyorum. Ancak o benim çocuklarımın babası ve benden defalarca özür diledi. Müebbet ceza almaması için onu affettim" dedi.

İzmir'in Konak ilçesinde yaşayan Mutlu Bilvar (27), bir arkadaşının vasıtasıyla tanıştığı Doğukan Bilvar (29) ile evlenmek istiyordu. Mutlu, ailesinin tüm itirazlarına rağmen Doğukan ile evlendi. Çiftin iki çocukları oldu. Bir süre her şey yolunda gitti ancak Doğukan Bilvar gittikçe agresifleşen ve şiddet uygulamaya başlamıştı

9 YERİNDEN BIÇAKLADI

Yeni Asır'ın haberine göre 2018 yılının Nisan ayında yine böyle bir kavga sırasında Doğukan Bilvar karısını tam 9 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan kadın tedavisinin ardından gittiği evinde yine şiddet görünce, bu evliliği bitirmeye karar verdi. Karakola giderek kocasını şikayet eden Mutlu Bilvar, telefonunu kapattı ve yerini kimsenin bilmediği bir arkadaşının evine sığındı

.TÜFEK TUTUKLUK YAPINCA CANINI KURTARDI

Ancak 2019 yılının Mayıs ayında Doğukan Bilvar, dedektif gibi iz sürerek karısının Konak'ta saklandığı evi buldu. Kocasının evi bastığını gören Mutlu da evin arka bahçesinden kaçmak istedi. Gözü dönmüş koca elindeki tüfeği 3 kez ateşledi. Mutlu Bilvar bacağından yaralandı. Doğukan Bilvar, 4. kez silahı ateşlemek istese de silah tutukluk yaptı ve genç kadın bahçe duvarından atlayarak kaçmayı başardı. Cani koca tutuklanırken bacağından ameliyat olan ancak sakat kalan genç kadın, hastanede verdiği ifadesinde kendisini vuran kocasının hapisten çıkması halinde kendisini öldürmesinden korktuğunu söyledi."

BENDEN DEFALARCA ÖZÜR DİLEDİ"

Ancak Mutlu, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir karar alarak kocasını affetti. Mutlu Bilvar, kocası Doğukan Bilvar'ı çocuklarıyla birlikte cezaevinde ziyaret edip tüm şikayetlerini geri çekti. Genç kadın, "Tepkileri biliyorum. Ancak o benim çocuklarımın babası ve benden defalarca özür diledi. Müebbet ceza almaması için onu affettim" dedi

."3. SAYFALARA HABER OLMAK İSTEMİYORUM" DEMİŞTİ

Mutlu Bilvar o dönem verdiği röportajda kocasının cezaevindeyken bile rahat durmadığını kendisini tehdit ettiğini söyledi. Ben o canavarla aynı çatı altında bir daha asla kalmam" diye feryat eden kadın, "Ölmekten korkuyorum. Beni bu caniden kurtarın. Kimliği değiştirip başka bir kentte yaşamak istiyorum. Gazetelerin 3. sayfalarına haber olmak istemiyorum" demişti

Kendisini 9 yerinden bıçaklayıp pompalıyla vuran eşini affeden kadın: Çocuklarımın babası ve benden defalarca özür diledi

kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
👍 3

biz bu alemin en yakışıklı adamını gün batımında bir çift sigarayla maziye gömdük bir daha da kimselere yenilmedik.

Alt 07 Aralık 2020, 15:10   #2
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Allah hiçbir kadını bu denli çaresiz bırakmasın ve bir erkeğe bağımlıymış gibi yetiştirilmesin hiçbir kız çocuğu.

👍 3

Alt 07 Aralık 2020, 15:13   #3
Guest
Beatrice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yazıp çizecek çok şey var aslında
Yorumsuz.

👍 1

Alt 07 Aralık 2020, 15:17   #4
kral-benim! ..
Lord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ne yapsın ya, çaresizliğe bırakılmış.

Çok şey geliyor aklıma, beynim parmaklarıma hükmediyor yazma diye, üzülüyorum çok.

👍 1

" ruhum çalkalanıyor!. "

Alt 07 Aralık 2020, 15:18   #5

Alıntı:
Yazgı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah hiçbir kadını bu denli çaresiz bırakmasın ve bir erkeğe bağımlıymış gibi yetiştirilmesin hiçbir kız çocuğu.
Umarım bir kaç gün sonra ölüm haberini okumayız

biz bu alemin en yakışıklı adamını gün batımında bir çift sigarayla maziye gömdük bir daha da kimselere yenilmedik.

Alt 07 Aralık 2020, 18:06   #6

Allah kimseyi çaresiz bırakmasın diyecek bir şey yok

👍 1

Alt 07 Aralık 2020, 18:28   #7
Özel Üye
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ALLAH yardımcısı olsun, öncelik kendimizi düşünmek olmalı maalesef ki İnş bir şey olmaz.

Alt 07 Aralık 2020, 18:31   #8
Okkalı bir gülüş lazım, buradan bir güleceksin taa oradakine koyacak...
PeLin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

......bipppp anlayan anladi

Alt 07 Aralık 2020, 19:45   #9
W r i t e r
KivanC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 10. Yerime gelseydi görürdü o, diyebilirdi.

👍 1

"Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın"

Alt 07 Aralık 2020, 23:34   #10
Banlı Üye
Hesna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Allah yardımcısı olsun
Yukarı tükürsen biyik aşağı tükürsen sakal

👍 1

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)