![]() |
| yazan KivanC 02 Aralık 2020, 11:28
Serseri aşk yaşamak istiyorum Solmus bir sevgi değil Doymus hayaller degil Kalp sızısı istemiyorum Sebebsiz hayaller istiyorum Rengarenk Ruhumuz olsun Sevinç içinde koşan Yüreğimiz Mutlu bir bahar havasi gibi Senin ile Mutlu umutlu bahar havasi istiyorum Duyulmamış hasret istiyorum Sonunu bilmediğimiz Aşk Sadece Gözlerimizi kapattigimizda mutlu olmak istiyorum. Kalem: 28.11.2020 👍 5
__________________ "Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın" |
| Görüntüleme 326
Yorumlar 11
|
| | #2 |
| İnsan kendisiyle mutluysa mutludur gerisi protokol icabı. ;) Emeğinize sağlık beyefendi. 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Emegine saglik 👍 1
________________ "İnsan tahammül edemeyeceğini zannettiği şeylere pek çabuk alışıyor ve katlanıyor." | |
| |
| | #4 |
| Emeğinize , yüreğinize sağlık 👍 1
________________ Beni anlamıyorlardı. Zarar yok. Zaten beni, daha kimler anlamadı.. ~ Bende Mevsim Hep Sonbahar | |
| |
| | #5 |
| Kalemine Sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ ![]() "Şimdi açsam pencereyi de beklesem. Sen gelsen. Olmaz ya hani geliversen. Hiç bir şey sormasan. Hiç bir şey söylemesen. Sussam... Sussan... Sussak...'' #cemalsüreyya | |
| |
| | #6 |
| emegine kalemine saglik 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #7 |
| Emeğine kalemine sağlık 👍 1
________________ [B][CENTER]Kurt'lar Ulumadıkça Köpekler Susmaz. Köpekler Üresede Kurt'lar Korkmaz... ----------------------------------------------- | |
| |
| | #8 |
| "Sadece Gözlerimizi kapattigimizda mutlu olmak istiyorum." Ah Bunu yaptigimizda cocuktuk :) Kaleminize sağlık 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| İnsan ister kader ona güler bildiğini yazar. En iyisi mi ne istemekten vazgeçelim nede olmayınca hayal kırıklıkları yaşayalım. Orta yolu bulalım be kardeş....selam ve dua ile 👍 1
________________ ![]() Gölgemle yaşayacak kadar deliyim... Kabul ediyorum.... | |
| |
| | #10 |
| Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Hep mutlu yaşanmaz zaten. Öyle yaşama da. Ama ağlayarak geldiğin bir dünyadan, gülümseyerek ayrılabildiğin bir hikayen olsun. Bir gün aşağıdan bakacak herkes çiçeklere..^^ | |
| |
| Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| |