![]() |
| | #1 |
| söyleyemediklerimi, söylemeyi beceremediklerimi böyle güzel dinleyince hayatımdan daha da nefret ettiren bir albüm olmuş. bu ara durmadan yazıyorum. yazıyorum dediğime bakmayın, bir yere yazma eylemi değil bu; gene biri, bir ayarıma dokundu galiba kafamda fena yazıyorum. elim gitmiyor kelimelere dökeyim. dökersem bir ağlayacağım ki sormayın. hayır neye ağladığını bilse insan kasmadan ağlar da, olmuyor işte. aslında biz toplum olarak her konuya dair güzel yazıyoruz! memleket meselesine dair yazıyoruz, usanmadan futbol yazıp konuşuyoruz, çocuklarımıza dair temiz hayaller yazıyoruz, geleceğe umutlu bakmak için önsemeler yazıyoruz, bekar birini görüp ona birini yazıyoruz, dul görüp hakkında dedikodu yazıyoruz, senaristi beğenmeyip diziyi yeniden yazıyoruz, yakışıklı/güzel demeden kişiye yazıyoruz, kalbimizdekini dağlara yazıyoruz, olmuyor taşıyor yazılara mısralara yazıyoruz! oy yazarken yoruldum ben. bunlar ne ki olmayan her işe kendimize mesai yazıyoruz! gördünüz mü haksız mıyım ne çok yazıyormuşuz. ben de yazıyorum arada canım sıkıldıkça. misal derdimi içime yazıyorum, soluğumu yokluğa yazıyorum, hasreti satırlarıma yazıyorum, sevdiklerimi dualara yazıyorum, gidenleri ve hiç dönmesi mümkün olmayanları yazıyorum. niye yazıyorum bilmiyorum ama susarsam kötü olacağından korkuyorum. okunması mümkün olmayan yazılar yazıyorum. bu kadar yazı niye birikti diye düşünüp, bıkmadan yazıyorum. sahibinin bile olmadığı şiirlere başrol yazıyorum. umuduma bir anı, sabahıma gülüş, geceye güneş yazıyorum. sabah oluyor şükür yazıyorum, akşam olunca hüzün yazıyorum, olmuyor hasret türküsünü sana yazıyorum. yoruldum bu ara, sana inat sensizliği yazıyorum! sözler sessiz çığlıklardır, yazan insanlara kalbinizi açın. derdini sormaktan ziyade ona derman arayın. yazan insan iyidir hiç korkmayın! ama yazmıyor içinde biriktiriyorsa işte bence o zaman korkun! Alinti 👍 2
________________ bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti. | |
| |
| | #2 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu şarkısı da güzeldir. Kendini yazarak ifade edebilen insanın yazmaktan vazgeçmesi her şeyi içine hapsettigini gösterir. En ihtiyaç duyulan anlarda olur genellikle bu durum da. Yazmak bizim için bir ihtiyaç asla vazgeçmemeli. 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| hâlâ içimde bir şey, sanki umuda benziyor. bana unutma diyor susuyorum. orda uzakta bir yerde, artık zayıflayan bir ses bana vazgeçme diyor. duyuyorum. bir rüya içinde, ağır ve sessizce, ince buz üstünde yürüyorum. önümde duvarlar, gözlerimde bağlar, alevler içinden geçiyorum. bazen bir şeyleri anlatmak, kelimelere dökmek istersin, ama biri senden önce dökmüştür. işte ben bu parçada bunu hissediyorum. ruhumu inceden sızlatan enfes parça. /-tesekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |