![]() |
| | #1 |
| Şahsen, herkese kendimden fazla değer vermem ve herkesi kendim gibi sanmam.. Not: Çok değer vermeyin, sonra üzülen hep siz olursunuz.. 👍 1
________________ Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler. Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler. Sustum, kahrından susuyor dediler; biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler.. | |
| |
| | #2 |
| herkese gereksiz değer verme gibi bir sorunum yok, kimseye gerekli değeri vermeme gibi bir sorunum var. 👍 1
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #3 |
| Her zaman söylerim keşkelerle yaşayan biri hiç olmadım . Aksine iyi ki hataları yapmışım Doğruyu gördüm ve öğrendim. Yine yapardim 👍 1
________________ Göğsünü sıkı kapa, Rüzgar yiyen yaralar yeniden açılır. . Ya Hayr Ya Sabr. . | |
| |
| | #4 |
| Değmez insanlara değer vererek kendilerini Bi halt sanmalarını sağlamak... | |
| |
| | #5 |
| lise de sevmedigim bir kizin sacini basini yolmadigim icin cok pismanim :d 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
Tek Öyle Düşünen ben değilmişim Okudugumda Tebessüm ettim Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hata yapmadan Doğrularımızı asla ayırt etmeyiz ayırt etmek için hata yapmalıyız,yaşamalıyız, Pişman Değilim Doğruyu Yanlışı Öğrendim aynı Hataları Bir daha yapmamak için Uğraşıyorsun :) 👍 1
________________ Hep mutlu yaşanmaz zaten. Öyle yaşama da. Ama ağlayarak geldiğin bir dünyadan, gülümseyerek ayrılabildiğin bir hikayen olsun. Bir gün aşağıdan bakacak herkes çiçeklere..^^ | ||
| |
| | #7 |
| zamaninda hayir demeyi ogrenmemek... | |
| |
| | #8 |
| Sanalda Sevgili Olmak Pismanligim
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #9 |
| Lise mezuniyetime gitmedim pişmanım.
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #10 |
| keşke gideydim okula
________________ Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur. Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |