![]() |
| |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Yaşamak" kelimesi sizin için ne ifade ediyor? Hepimiz nefes alıp veriyoruz değil mi? Hayat belirtisi midir bu peki yoksa daha mı başka tanımlarsınız bu durumu? Ne bileyim aşkın, sevginin birçok tanımı varken "Yaşamak" kelimesi her şeyin içinde geçiyor "hayatını yaşıyorsun" diyoruz mesela ya da "çocukluğumu yaşayamadım", "aşk yaşıyoruz." diyoruz.. Her tamlamanın içinde yaşamak geçiyor da hayatta olan herkes yaşıyor mu acaba? Bir amacı olmalı insanın ve o amaç onu yasatmalı ya da yaşanılır kılmalı bu hayatı. "Hayatı yaşamak" size göre nedir ya da hayatı yaşanılır kılan nedir? | |
| |
| | #2 |
| Bence hayatı yaşanılır kılan temel maddesi ''Özgürlük''tür. Bir insanın zenginliğidir ve biz istemedikçe de kimse o özgürlüğümüzü ya da zenginliğimizi elimizden alamaz.
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #3 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
a katılıyorum bende Özgürlük diyorum.
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #4 |
| Valla bana kalsa ben yaşamak istemiyom abla | |
| |
| | #5 |
| Santiago'nun da dediği gibi “Hayatı yaşanır kılan, hayallerinizin gerçek olması ihtimalidir” Öncelikle özgürlük'tür sonra da hayeller ve o hayelleri'de gerçekleştirmek için de cesaret gerekir. Kısaca Özgürlük, Hayeller, Cesaret. | |
| |
| | #6 |
| Hayatı yaşanır kılan, hayallerinizin gerçek olması ihtimalidir” ( alıntı) ve bunada katılıyorum Herşey küçük bir hayaller başlar ..
________________ Beni anlamıyorlardı. Zarar yok. Zaten beni, daha kimler anlamadı.. ~ Bende Mevsim Hep Sonbahar | |
| |
| | #7 |
| Güncel | |
| |
| | #8 |
| Maneviyat Iç huzurdur Huzurluysan yaşarsın Huzuru da yaşatırsın | |
| |
| | #9 |
| hayati yasamak bence kendi kararlarini kendin verebildigin zaman, kimse ne der ne düsünür diye düsünmedigin zaman yani kisacasi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
unda dedigi gibi ; kendini özgür hissettigin zaman hayati yasiyosundur huzurlu mutlu bi sekilde doya doya.🤷🏻♀
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #10 |
| Anlamlandırmak aslında. Kişileri, nesneyi, hedefleri ve özedönük yatırımlar.
________________ ![]() | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |