![]() |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hesap Pasifize Edilmis ve haber dogrudur. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 2 Konu KivanC tarafından (08 Kasım 2020 Saat 19:43 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnşallah hayal değildir, en güzel hizmetin bu olacak. 👍 5
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Hemenn Twitter’a Bakanlarr Burdamı ? 😁 Baktımm Yalann Haberr. . . 😁 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Dolar bizi ilgilendirmez ama bu ilgilendirir şimdi 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #5 |
| | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
Boyle bir hesap yok diyor :) Hesap hacklenme haberleri de dolaşıyor Yalan haber de diyorlar.... 🤔 👍 2 | ||
| |
| | #7 |
| İn aşaği damat...
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #8 |
| Eğer doğruysa yandık çünkü Tayyip'in elinde ekonomiyi verebileceği, güvenebileceği başka adam yok, kim gelirse gelsin Berat ALBAYRAK'tan daha kötü yönetecektir. Bu süreç ülke ekonomisini daha kötüye sokacaktır. Özellikle de Maliye ve Hazine Bakanlığı tek Bakanlık olmuşken. 👍 2
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
| ||
| |
| | #10 |
| Bu konunun ekonomik yansımalarını yazacağım buraya. Güldükten sonra shnsnsj... 👍 1
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |