![]() |
| Türkiye Futbol Müsabakaları Sonuçları Türkiye'de Oynanan Futbol Müsabakaları Maç Sonuçları |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda üçüncü mücadelesine çıkacak olan temsilcimiz Başakşehir rakibini yenmek için mücadele verdi. Tarihe geçen maçı temsilcimiz Başakşehir 2-1 kazandı ve Şampiyonlar Ligi'nde ilk 3 puanını aldı. ![]() UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu üçüncü maçında İngiltere temsilcisi Manchester United'ı konuk eden Medipol Başakşehir'in, Avrupa kupalarında çıktığı 32 maçta 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 16 mağlubiyeti bulunuyordu. Tarihe geçen maçı 2-1'lik üstünlük ile tamamladık! Daha önce ülkemizde Fenerbahçe ve Galatasaray ile de karşılaşan Manchester United, bu karşılaşmalarda da temsilcilerimize mağlup olmuştu.. 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #2 |
| Ben manu ya oynadım tamamen ondan ;d | |
| |
| | #3 |
| Ulkemi basarıyla temsil eden bayragimı dalgandıran gururlandıran hangi takım veya kişi olursa olsun başımızin ustunde yeri vardır..Tebriklerr 👏 | |
| |
| | #4 |
| Helal olsun. Bu sene Türk Takımlarının avrupadaki maçlarda aldığı ilk galibiyeti oldu.
________________ "Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan" "Made in Turan" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |