![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() Banu Alkan Bülent Ersoy’la aynı projede yer alacak Banu Alkan Metropol İstanbul’da görüntülendi. Öğle saatlerinde geldiği AVM’de yeğeniyle yemek yiyen oyuncu, çıkışta muhabirlerle sohbet etti. “Yeni projelerle bomba gibi geliyorum” diyen Alkan, geçtiğimiz yıllarda birlikte gezi programı hazırladığı Bülent Ersoy’la yeni bir projede buluşacaklarını açıkladı: “Konserlerim devam ediyor. Onun dışında Bülent Ersoy’la yeniden aynı projede olacağız.” Sanatçıya yeni nesil oyunculardan kimi beğendiği de soruldu. Yanıtı şöyle oldu: “Burak Özçivit’e hayranım. Duruşunu, tarzını, oyunculuğunu çok beğeniyorum.” [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 2 | |
| |
| | #2 |
| Burak ÖZÇİVİT'de sana hayran kalırdı 20 yıl önceki halinle. Bu kadının konserine hangi kesim gidiyor merak ediyorum.
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #3 |
| Muhteşem ikili | |
| |
| | #4 |
| haahaahaa
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #5 |
| Oo en sevdiğim hemen bilet alalım :p
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |