![]() |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, vatandaşların bu geceyi dışarıda geçirmesini istedi. İzmir'de meydana gelen deprem, Türkiye'ye büyük bir üzüntü yaşattı. Depremin ardından yıkılan binaların altında kalan vatandaşların kurtarılması için başlayan çalışmalar hızla devam ederken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den bir açıklama geldi. "GECEYİ AÇIK ALANDA GEÇİRİN" Twitter hesabından açıklama yapan Soyer, "Bayraklı'da yaşayan vatandaşlarımızdan özellikle rica ediyorum, lütfen bu akşam hasarlı evlere girmeyin. Bölgeye kumanya, mobil tuvalet ve çadır sevk ediyoruz. Vatandaşlarımız açık alanda geceyi geçirsinler." ifadelerini kullandı. kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Rabbim hepinizin yardimcisi olsun insallahh | |
| |
| | #3 |
| Depremde can kaybına uğrayan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.
________________ "Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan" "Made in Turan" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #4 |
| ALLAH yar ve yardımcıları olsun İzmir halkının. | |
| |
| | #5 |
| Rabbim yardımcıları olsun. | |
| |
| | #6 |
| Çok geçmiş olsun yar ve yardımcımız olsun . Bügünümüze de şükür. Kaçınılmaz hiç bir şeyden.ben izmirde en büyük deprem sarsıntısına yakalandım kaçtımmı peki hayır. istifimi bozmadım, ama keğidı elinde savruşturursun da sallanır o keğıt o vaziyetteydi,kaçmak çözüm deil. ALLAH'A sığınmakdan. dua etmekden başka. bizlere en hayırlı ölümü nasip etsin Rabbim Doğanın butün o güzelliklerini sevdigimiz gibi doğal afetin kötü yanlarında da. ALLAH'A sıgınmak tan başka caremiz yoktur.gerekirki dışarıya kaçmak yerine onu sıgınmamızdır . | |
| |
| | #7 |
| Allah yardımcıları olsun çok geçmiş olsun izmir çok üzücü acı :/ | |
| |
| | #8 |
| Rabbim yardimcilari olsun. bi kac video izledim.. cok korkunc:( cok gecmis olsun.
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |