![]() |
| Sunucu Radyolarından Son Haberler Sunucu radyolarına ait tüm değişim ve gelişimleri bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| DJZaL Yayında; .ılı.ıl.ı | Yayınımızı WEB'den dinlemek için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] linkine tıklayınız. | .ılı.ıl.ı | Yayınımızı Winamp'tan dinlemek için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] linkine tıklayınız. | Ankara 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| iyi yayınlar olsun 👍 1
________________ Başka yerde arama, bak göğsümde imzan var.. SeriuS eSt quam CogitaS... 23.10.. M ❤ R "Mon tout | |
| |
| | #3 |
| Güzel yayınlar dilerim 👍 2 | |
| |
| | #4 |
| Her güne, güzelliğe niyet ederek başlayın.. Bugün güzel şeyler olacak diye düşünün. Çünkü dilekler dualaşır, dualar gerçekleşir. DJZaL kardesim Emeqine yureqine saqLık.... CeSur/YuSuf | |
| |
| | #5 |
| Keyifli, sorunsuz yayınlar dilerim
________________ . | |
| |
| | #6 |
| Keyifli yayınlar dilerim.
________________ | |
| |
| | #7 |
| Neden evLiliği Kumru Lar qibi Benzetmesi YapıLır Bilirmisiniz ? Çünkü Kumru asLa icinde BuLunduğu şartlara her zaman uyum gösterir, Şikayet etmez. Çünkü Kumru hiç bir zaman başka bir Kuşun Yuvasina girmez.... Ben önceden bilmezdim, kumruların sadakatini, kuğuların denize vuran dalgasını, Zümrüdüanka kuşun eşsiz güzelliğini, bülbülün güle olan türküsünü, hepsi bana seni hatırlatıyor Kumru Can Cesur/YuSuf | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |